رضا پورخانعلی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه برداشت انار شیرین در این شهرستان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می شود، امسال شاهد افزایش تولید این محصول در این شهرستان به خصوص در روستای انبوه باشیم.
وی افزود: معمولا برداشت انار در روستای انبوه که قطب تولید این محصول در استان است، در آخرین جمعه مهرماه هر سال آغاز می شود، اما امسال به دلیل مصادف شدن این روز با عزاداری اربعین حسینی، کشاوزران این روستا، جشن برداشت انار را دیرتر برپا کردند.
پورخانعلی ادامه داد: باغداران روستای انبوه عمارلوی رودبار براساس سنت پیشینیان خود، با سر دادن ندای "یا الله باغبان" انارهای شیرین باغ های خود را برداشت کردند.
وی با بیان اینکه این شهرستان ۱۵۵ هکتار باغ انار شیرین دارد که ۱۰۵ هکتار آن در روستای انبوه است،خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود، امسال بیش از هزار و ۷۰۰ تن انار شیرین به ارزش ۹میلیارد تومان از باغ های انار رودبار برداشت شود.
مدیر جهاد کشاروزی رودبار افزود: با توجه به اینکه روستای انبوه بیشترین باغ های انار شیرین شهرستان رودبار را دارد، پیش بینی می شود، امسال باغداران این روستا حدود هزار و ۲۰۰ تن انار به ارزش شش میلیارد تومان برداشت کنند.
وی تصریح کرد: کیفیت انار شیرین شهرستان رودبار خوب است اما برای ارتقای کیفیت این محصول باید مدیریت های بهتری از سوی باغداران از جمله اصلاح باغات قدیمی درختان انار، تغذیه باغات و کاشت ارقام بهتر انجام شود.
پورخانعلی با بیان اینکه انار و فندق از مهمترین محصولات کشاوزی روستای انبوه به شمار می روند، گفت: در مجموع محصولات کشاورزی این روستا از بازارپسندی مطلوبی برخوردارند و توانسته اند بازارهای خوبی را به خصوص در پایتخت از آن خود کنند.
روستای تاریخی انبوه ۲۲۵ باغدار دارد و در فاصله ۱۱۰ کیلومتری رودبار واقع شده است.
انتهای پیام