اعطای سومین جایزه مصطفی (ص) در ۲۰ آبان

دبیر ششمین نشست استپ از برگزاری همزمان اعطای سومین دوره جایزه مصطفی (ص) با نشست تبادل تجربیات علم و فناوری‌ خبر داد و گفت: سومین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) در روز ۲۰ آبان ماه و نشست استپ از ۱۸ تا ۲۰ آبان ماه خواهد بود.

به گزارش ایسنا سعید سهراب‌­پور، مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان در نشست خبری ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) با اشاره به اینکه پیش از این، جایزه مصطفی(ص) دو بار برگزار شده است، گفت: ۲۰ آبان ماه امسال، سومین آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

سهراب‌پور با بیان اینکه در کنار اعطای جایزه، رویدادها و فعالیت‌های دیگری برگزار خواهد شد، اظهار کرد: نشست استپ یکی از این رویدادهایی است که تاکنون دو بار در ایران برگزار شده و کشورهای دیگر هم نسبت به برگزاری آن اقدام کرده‌اند و کشورهای مالزی، عمان و پاکستان از آن‌جمله‌ هستند؛ امسال نیز ششمین نشست استپ در دانشگاه‌­های برتر تهران برگزار می‌شود.

مشاور رییس بنیاد ملی نخبگان هدف نشست استپ را ارتباط دانشمندان کشورهای اسلامی و باخبر شدن آنها از فعالیت­‌های یکدیگر ذکر کرد و یادآور شد: معمولا دانشمندان کشورهای اسلامی با کشورهای پیشرفته در ارتباط هستند، اما بین خودشان این ارتباط کمرنگ است و هدف استپ انسجام بیشتر این ارتباط است.

وی افزود: ما امسال در ششمین نشست استپ، ۹۴ مهمان از ۳۶ کشور دنیا خواهیم داشت. بیشترین تعداد مهمان را از مالزی خواهیم داشت که ۱۵ نفر از این کشور به ایران می‌آیند؛ همچنین ۹‌ نفر از ترکیه، ۷ نفر از پاکستان، ۶ نفر از عمان و مابقی مهمان‌ها از سایر کشورها به ایران خواهند آمد. اغلب مهمانان دانشمندان معروفی هستند و بعضا در ارگان‌های غربی و بین‌المللی مسئولیت دارند. این نشست موقعیت مغتنمی برای ارتباط با این افراد است.

در این نشست شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما و دبیر علمی کمیته ارتباطات علم ششمین نشست استپ با اشاره به برگزاری ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری در کشورهای اسلامی از ۱۸ تا ۲۰ آبان ماه گفت: همزمانی برگزاری ششمین نشست استپ با پنجاهمین سال تاسیس دانشگاه صدا و سیما برای ما نشانه‌ای است که مشخص می‌کند نقش دانشگاه در حوزه علم، افزون خواهد شد.

اسفندیاری تاکید کرد: این همکاری نزدیک دانشگاه‌ها در برگزاری نشست استپ به انتقال هرچه بیشتر مفاهیم علمی در جامعه منجر می‌شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: برنامه‌­های کمیته ارتباطات علم، یکشنبه ۱۹ آبان در دانشگاه صدا و سیما برگزار می­‌شود و ۹ مهمان از ۷ کشور از جمله کشورهای آذربایجان، لبنان، مالزی، اوگاندا، مصر و ایران در آن حضور خواهند داشت.

دبیر علمی کمیته ارتباطات علم ششمین نشست استپ با اشاره به مباحثی که در نشست‌های تخصصی مطرح خواهد شد، گفت: نقش ارتباطات علم در پیوند جامعه و علم، مستندسازی علمی و تجارب مستندسازان ایرانی، توسعه شبکه‌های همکاری در حوزه ارتباطات علم در جهان اسلام، مدل‌­ها و روش‌­های خبرنگاری علمی و نقش روابط عمومی دانشگاه‌­ها در ارتباطات علم مباحثی هستند که ۱۹ آبان در قالب سخنرانی‌­های کلیدی، پنل‌ها و کارگاه‌های تخصصی در دانشگاه صدا و سیما به آنها پرداخته خواهد شد.

اسفندیاری با اشاره به اینکه برخی از کارگاه‌ها ویژه مخاطبان خاص خواهد بود، گفت: برای خبرنگاران حوزه علم، نشست تخصصی خواهیم داشت که با حضور فعالان بین‌المللی عرصه روزنامه‌نگاری علم تشکیل خواهد شد و امیدواریم این نشست منجر به تاسیس انجمن خبرنگاران علمی در ایران شود. حضور "ویلیام اودینگا"، عضو فدراسیون جهانی خبرنگاران علم در این نشست اهمیت ویژه‌ای دارد؛ همچنین برخی مدیران صاحب‌نام رسانه‌های بین‌المللی همچون غسان بن­جدو، رییس شبکه المیادین، اساتید ارتباطات در ایران و سایر پیشکسوتان و صاحب­نظران این حوزه نیز در پنل‌ها حضور خواهند داشت و از جمله مهمانان نشست‌ها و کارگاه‌های این نشست هستند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱ آبان ۱۳۹۸ / ۱۴:۴۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98080100556
  • خبرنگار : 30057

برچسب‌ها