به گزارش ایسنا، علی احمدی زاده در حاشیه افتتاح دفتر استانداردسازی جهاددانشگاهی شریف و بوشهر گفت: از زمان شروع به کار جهاددانشگاهی در استان به دنبال شناسایی خلاها و کمبودهای موجود و برطرف کردن آنها بوده ایم، برای نمونه در حوزه آموزش پزشکی ضعف زیادی داشتیم و سعی کردیم این مشکل را برطرف کنیم.
وی افزود: در حوزه آموزش پزشکی متولی وجود نداشت و جهاددانشگاهی با اخذ مجوزهای لازم، به صورت رسمی در حال برگزاری دوره های مهارتی علوم پزشکی در استان است و اکنون در کنار دوره های آموزشی اشتغال محور تعریف شده در بحث های تخصصی پزشکی و دندانپزشکی، و همچنین در زمینه کمک پرستاری، فوریت های پزشکی و اورژانس و امدادگر، نسخه نویسی، دستیار دندانپزشک، تربیت نیروی پذیرش و آزمایشگاه، و... برای نیروهای سراسر استان تبیین دوره شده و ارائه آموزش انجام می شود.
رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر تصریح کرد: در طی حدود دو سال و نیم فعالیت آموزش بیش از ۵۰۰۰ نفر و ایجاد حدود ۲۰۰۰ نفر شغل مستقیم با قابلیت آدرسدهی از افتخارات جهاددانشگاهی بوشهر است که این فارغ از آمار پارس جنوبی و حوزه نفت و گاز است.
احمدی زاده با بیان اینکه به دنبال فعالیتهای جدید در حوزه کسب و کارهای اینترنتی هستیم، ادامه داد: در قرارداد جدید با وزارت کار نیز با اخذ مجوز برای ایجاد ۲ هزار شغل در عرصه مشاغل خانگی برنامه ریزی صورت گرفته است.
این مسئول با اشاره به ضرورت افتتاح دفتر استانداردسازی در بوشهر خاطرنشان کرد: مشکل دیگری که در استان بوشهر داشتیم اینکه کالاهای وارد شده از گمرکات استان، جایی برای استانداردسازی نداشت که با همکاری مجموعه جهاددانشگاهی صنعتی شریف و انعقاد تفاهم نامه با اداره کل استاندارد بوشهر، نمونه های وارد شده از گمرک از طریق سازمان استاندارد به دفتر استانداردسازی معرفی و با ارسال به آزمایشگاه شریف نتیجه اعلام شود.
انتهای پیام