به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، آلیس ولز، معاون وزیر خارجه آمریکا در امور جنوب آسیا و آسیای میانه گفت، وزارت خارجه آمریکا از هند خواسته است تا دسترسی به تلفن و اینترنت را برقرار کند و بازداشتیها آزاد شوند.
پس از آنکه پارلمان هند به لغو یک ماده قانون اساسی که خودمختاری کشمیریها و حقی در قانون اساسی خودشان درباره پرچم و اراضی را لغو میکرد، رای مثبت داد، دولت نارندار مودی، نخستوزیر هند تدابیر امنیتی شدیدی برقرار کرد و ارتباطات قطع شد. هزاران تن هم تاکنون بازداشت شدهاند.
کمیته فرعی روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در امور آسیا و اقیانوسیه امروز درباره وضعیت حقوق بشری در جنوب آسیا تشکیل جلسه میدهد. برد شرمن، رئیس دموکرات این کمیته فرعی گفته است، تمرکز روی کشمیر خواهد بود؛ جایی که زندگی حدود هشت میلیون تن مختل شده است.
هم قانونگذاران دموکرات و هم جمهوریخواه در ماههای اخیر درباره وضعیت حقوق بشری ابراز نگرانی کردهاند. اوایل همین ماه سناتور کریس ون هولن، به خبرنگاران در دهلی نو گفت، او و دیگر اعضای هیات آمریکا در هند برای بازدید از کشمیر با ممانعت دولت هند روبرو نشدند.
آلیس ولز، معاون وزیر خارجه آمریکا در امور جنوب آسیا و آسیای میانه در بیانیهای همچنین گفت، گفتوگوی مستقیم میان هند و پاکستان تاثیرگذارترین عامل در کاهش تنشهای منطقهای است. ولز از پاکستان بابت "ادامه حمایت از گروههای افراطگرا که در تروریسم بین مرزی" دخیل هستند، انتقاد کرد.
انتهای پیام