امنیت غذایی از امنیت ملّی مهم‌تر است

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت زیتون فدک عنوان کرد: امنیت غذایی از امنیت ملّی هم مهم تر است، در یک تعریف جامع که سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، فائو مطرح کرده غذای کافی و در دسترس برای همه است.

به گزارش ایسنا، سید احمد بلند نظر در آیین نکوداشت روز جهانی استاندارد افزود: با توجه به رشد جمعیت دنیا و آمارهای موجود تعادل تغذیه ساکنان کره زمین ایجاد نشده و متاسفانه شاهد صحنه های فقر و گرسنگی و قحطی هستیم.

وی عنوان کرد: ایمنی غذایی حصول اطمینان از اینکه مواد غذایی در هنگام تولید و حمل و آماده سازی و نگهداری آلودگی های میکروبی و شیمیایی و فیزیکی پیدا نمی کند و سبب بیماری مصرف کنندگان نمی شود.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت زیتون فدک اظهار کرد: تهدیدهای جدید ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور هستند و تغییرات در تولید و توزیع مصرف مواد غذایی و تغییرات در محیط زیست عوامل بیماری زای جدید مقاومت ضدمیکروبی مواد غذایی را به چالش کشیده است.

بلندنظر خاطرنشان کرد: ما می توانیم غذای کافی و سالم تهیه کنیم اما در دسترس بودن و اینکه مردم غذا را سالم دریافت کنند اهمیت بیشتری دارد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۰ مهر ۱۳۹۸ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 98073021842
  • خبرنگار :