به گزارش ایسنا، «محمد رضا زارع» در حاشیه برگزاری نشست «میز محصولات کنجدی» در محل سازمان صمت استان یزد، افزود: تولید فرآوردههای کنجدی از دیر باز در استان یزد آغاز شده است و به دلیل تقاضای روزافزون مصرفکنندگان، شاهد افزایش فزاینده مراکز تولید این محصولات در استان هستیم.
وی ادامه داد: از آن جایی که هدف از برگزاری «میز محصولات کنجدی»، بررسی موانع و مشکلات تولید، واردات و صادرات این حوزه است، بنا به نظر کارشناسان استاندارد یزد وبا توجه درخواست بسیاری از تولیدکنندگان، استانداردسازی فرآوردههای کنجدی از جمله راههای پیش رو در جهت سامان دهی بازار این محصولات است.
این مسئول تاکید کرد: تولید برخی از محصولات در استان یزد مانند شیرینیهای یزدی، فرآوردههای مختلف کنجدی و صنایع دستی قدمت چند صد ساله دارد ولی متاسفانه بسیاری از آن ها فاقد هرگونه استاندارد ملی هستند.
مدیر کل استاندارد یزد تصریح کرد: از آن جایی که برای تدوین استاندارد محصولات گفته شده، منابع خارجی و بینالمللی وجود ندارد، شروع و ادامه فرآیند تدوین آنها به شکل تحقیق محور است لذا از تمام محققان، اعضاء هیات علمی دانشگاهها، تدوین گران، اتحادیههای صنفی و مسئولان مربوطه میخواهیم در تحقق این امر اداره کل استاندارد یزد را یاری کنند.
زارع در پایان نیز خاطرنشان کرد: نبود جایگاهی مناسب برای فرآوردههای کنجدی در شهر جهانی یزد از جمله مشکلات پیش روی استان است و بنا بر صحبتهای مطرح شده در نشست «میز محصولات کنجدی» با ایجاد زمینههای لازم برای به نمایش گذاشتن آنها و بازدید گردشگران از واحدهای تولید فرآوردههای کنجدی میتوان نسبت به برداشتن مشکل موجود از سر راه اقدام کرد.
انتهای پیام