حسن رمضانیانپور عضو هیات رئیسه فدراسیون ژیمناستیک در گفت وگو با ایسنا افزود: بودجه فدراسیون ژیمناستیک همانند سایر فدراسیونها باید قبل از سال ۹۸ در هیات رییسه تنظیم و مصوب میشد که متاسفانه گزارش بودجه این فدراسیون در شهریور امسال در هیات رییسه مطرح شده است. در گزارش ارایه شده از بودجه ۷ آیتم برای درآمدزایی پیشبینی شده که در یکی از این آیتمها درآمد حاصله از آزمون سطحبندی صفر در نظر گرفته شده است، در حالی که تنها استان تهران در سال ۹۸، ۱۶۵ میلیون تومان برای برگزاری این آزمونها به حساب فدراسیون پول واریز کرده است.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین در گزارش مالی ارائه شده وزارت ورزش و جوانان، یک میلیارد و ۴۸۵ میلیون تومان و کمیته ملی المپیک ۵۵۵ میلیون تومان به این فدراسیون کمک مالی کرده و درآمد حاصل از برگزاری کلاسهای مربیگری نیز ۴۱۶ میلیون تومان برآورده شده است. این در حالی است که میزان اعتبارات پیشبینی شده تا پایان سال ۹۸ برای این فدراسیون ۲ میلیارد و ۸۱۵ میلیون تومان است.
عضو هیات رییسه فدراسیون ژیمناستیک خاطرنشان کرد: در بخش هزینههای برون مرزی و اعزام تیمها به مسابقات ۱۲ تا سرفصل تعیین شده که تنها میزان هزینه کرد برای اعزامهای برون مرزی در سال جاری چیزی حدود ۳ میلیارد و ۱۷۳ میلیون تومان بوده که بیشتر از میزان اعتبار پیشبینی شده برای فدراسیون بوده است.
رمضانیانپور اضافه کرد: کل هزینههای فدراسیون در سال ۹۸ به انضمام حقوق پرسنل، ایاب و ذهاب، هزینههای جاری فدراسیون و اجاره مجموعههای ورزشی شش میلیارد و هشتصد و ششصت میلیون تومان بوده که در حقیقت این آمار نشان میدهد که فدراسیون تا پایان سال جاری چیزی حدود ۴ میلیارد و ۴۵ میلیون تومان (معادل ۴۰ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال) کسری بودجه دارد.
وی در پایان تصریح کرد: ۷ ماه از سال سپری میشود هنوز بودجه سال ۹۸ فدراسیون ژیمناستیک به تصویب هیات رییسه فدراسیون نرسیده و تا زمانی که بودجه توسط هیات رییسه تصویب نشود اجازه هزینهکرد وجود ندارد، اما متاسفانه از فروردین تا به امروز هزینههایی در این فدراسیون انجام شده که بیش از اعتبارات مصوب است. البته قرار بود این موضوع در جلسه هیات رییسه مطرح و اصلاحاتی در این زمینه صورت بگیرد که تا به امروز هیچ خبری از سوی فدراسیون برای اصلاح بودجه انجام نشده است.
انتهای پیام