عزت اله آمرهای در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در پی بارندگیهای ابتدای سال جاری، نقاط سیلخیز و حادثهخیز استان، پدیدار و توسط ستاد مدیریت بحران شناسایی شدند، بر این اساس کار اصلاح و حذف نقاط سیلخیز از طریق دستگاههای مرتبط بخصوص آب منطقهای، در حال پیگیری است.
وی به شناسایی ۹۸ نقطه حادثهخیز و سیلزا در استان مرکزی اشاره کرد و گفت: طبق بررسیهای بهعمل آمده ۱۹۷ منزل احداث شده در بستر رودخانههای استان شناسایی شدهاند. ۹۶ منزل نیز در حریم رودخانه مستقر هستند که عملیات رفع تصرف آنها در دستور کار قرار دارد.
به گفته آمرهای، پس از سیلاب روزهای نخست سال جاری که علاوه بر تقویت آمادگی ستاد مدیریت بحران، یک مانور بزرگ برای دستگاههای خدماتی و امدادی محسوب میشد، نقاطی که حادثهخیز بودند پدیدار و رفع آنها در دستور کار قرار گرفت تا در هنگام وقوع مجدد سیلابها، کمترین خسارت را شاهد باشیم.
وی به بازسازی خسارت های وارد شده در اثر سیلاب امسال و نیز پیشگیری از بروز خسارتهای آینده متاثر از سیلابهای احتمالی توسط دستگاههای مرتبط به عنوان دستور جلسات ستاد مدیریت بحران استان اشاره و اظهار کرد: در جلسه آینده ستاد مدیریت بحران ضمن ارائه گزارش از سوی اعضای ستاد در این خصوص، به منظور پیشگیری و آمادگی صددرصدی در صورت وقوع سیل، تمهیدات لازم اتخاذ خواهد شد.
آمرهای همچنین گفت: در خصوص اصلاح پلهایی با ظرفیت غیراستاندارد، مسیر بسته شده ، یا دخلوتصرف های غیرقانونی نیز تدابیر لازم اندیشیده شده است.
انتهای پیام