استقرار ۱۵۰ واحد فناور در مراکز نوآوری دانشگاه امیرکبیر

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه ۹ دانشگاه دیگر این دانشگاه مجهز به مراکز نوآوری تخصصی می‌شوند، گفت: در حال حاضر ۱۵۰ واحد فناور در مراکز نوآوری این دانشگاه مستقر شده‌اند.

به گزارش ایسنا، دکتر احمد معتمدی امروز در مراسم افتتاح پنج مرکز نوآوری تخصصی، فعالیت‌های دانشگاه امیرکبیر را در راستای تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم دانست و افزود: برای رسیدن به دانشگاه نسل سوم ما سه برنامه را دنبال می‌کنیم که یکی از آنها افزایش قراردادهای صنعتی است.

وی اضافه کرد: هر چند که به دلایل مشکلات اقتصادی دریافتی‌های ما از قراردادهای صنعتی کاهش یافته است، ولی تلاش داریم تا پایان سال با وجود محقق شدن قراردادهای پروژه‌های ملی گام مهمی در افزایش تعداد قراردادهای صنعتی برداریم.

معتمدی، توسعه برنامه‌های مهارت‌افزایی و کارآفرینی را از دیگر برنامه‌های دانشگاه صنعتی امیر کبیر برای تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم نام برد و یادآور شد: امروز نیز در این مراسم پنج مرکز نوآوری و یک مرکز شتاب دهی کسب و کارهای معدنی راه‌اندازی می‌شود که با ظرفیت‌های ایجاد شده تعداد واحدهای فناور مستقر در این مراکز به ۱۵۰ واحد افزایش می‌یابد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه همه دانشکده‌های این دانشگاه دارای یک مرکز نوآوری خواهند شد، اظهار کرد: علاوه بر این پنج مرکز نوآور تخصصی که در دانشکده‌های مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی پزشکی، نساجی و کامپیوتر راه‌اندازی می‌شود، ۹ دانشکده دیگر نیز تقاضای راه‌اندازی مراکز نوآوری را دارند.

به گفته وی، دانشکده‌های مهندسی عمران، صنایع، نفت، مدیریت و هوا فضا نیز دارای مراکز نوآوری تخصصی خواهند شد.

معتمدی با اشاره به راه‌اندازی برج دوم فناوری این دانشگاه در خیابان ولیعصر تا پایان امسال، تاکید کرد: با راه‌اندازی این مراکز ظرفیت پذیرش واحدهای فناور تا تابستان سال آینده به دو برابر افزایش می‌یابد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۸ مهر ۱۳۹۸ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98072820586
  • خبرنگار : 30057