شیرزاد احسانخواه در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در طرح مکمل یاری با ویتامین D همه دانش آموزان دختر و پسر متوسطه اول و دوم که شامل 148 هزار و 568 دانش آموز هستند، 9 قرص ویتامین D را( هر ماه یک قرص) دریافت میکنند.
احسانخواه اضافه کرد: در صورت تامین اعتبار قرصهای ویتامین D در اختیار دانشآموزان مقطع ابتدایی نیز قرار خواهد گرفت.
رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به جذب بهتر قرصهای ویتامین D در صورت مصرف به همراه یک غذای چرب، گف: توصیه میشود دانش اموزان روزی که قرار است این قرصها را دریافت کنند، حتما یک لقمه چرب به عنوان میانوعده به همراه داشته باشند.
احسان خواه ادامه داد: همچنین توصیه میشود دانشآموزان پس از مصرف قرصهای ویتامین D صورت، دستها تا آرنج و پاهای خود را در معرض نور مستقیم آفتاب قرار دهند.
وی اشارهای هم به اجرای طرح آهن یاری در مدارس داشت و افزود: در این طرح که فقط برای دانشآموزان دختر متوسطه اول و دوم اجرایی میشود 16 عدد قرص در مدت 16 هفته در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد که دانشآموزان باید این قرصها را با معده خالی مصرف کرده و برای کارایی بیشتر پس از آن یک میوه حاوی ویتامین C مثل پرتقال یا نارنگی بخورند.
رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه ا در ادامه با اشاره به اهمیت مصرف قرصهای آهن برای افزایش یادگیری دانشآموزان دختر، گفت: یکی از عواملی که می تواند در یادگیری دانش آموزان خلل ایجاد کند، کمبود آهن است و به همین منظور هم توزیع قرصهای آهن در مدارس در برنامه قرار گرفته است.
احسان خواه گفت: جامعه هدف دانش آموزان اجرای طرح مکملیاری با آهن در استان 74 هزار و 646 دانش آموز و شامل همه دانشآموزان دختر مقطع متوسطه اول و دوم هستند.
انتهای پیام