دکتر ابراهیم شکیبا در گفت وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به فعالیت نیروهای بهداشتی از مدتها پیش از شروع اربعین، گفت: از مدتها پیش کارشناسان بخشهای مختلف بهداشتی از جمله بهداشت محیط فعالیتهای خود را در بحث بازرسی اماکن عمومی در زمینه آمادگی برای میزبانی زوار اربعین آغاز کردند.
وی افزود: با شروع اربعین نیز نیروها در ورودیهای استان از جمله در شهرستانهای کنگاور، سنقر و هرسین و محور ورودی استان از سمت کامیاران مستقر شدند و آموزشهای بهداشتی لازم به زوار ارائه شد.
شکیبا تصریح کرد: همچنین بخشی از نیروها کار آموزش زائران در پایانه خسروی را برعهده داشتند و تمام توصیهها و نکات لازم برای رعایت موارد بهداشتی را به آنها یادآور شدند.
وی با اشاره به فعالیت 750 نیروی بهداشتی در اربعین امسال، گفت: این تعداد نیرو در سه شیفت کاری فعالیت دارند و در حال حاضر و با شروع موج بازگشت زوار، نیروها در آمادهباش کامل به سر میبرند.
شکیبا ورود بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا از جمله "وبا" را نگرانی اصلی بهداشتی در موج بازگشت زوار عنوان کرد وافزود: خوشبختانه با آموزش های داده شده به زوار و با شروع موج بازگشت تاکنون موردی از بیماری وبا نداشتهایم.
وی افزود: تنها موارد معدودی از اسهال و مسمومیت غذایی داشتهایم که با توجه به گرمای هوا در کشور عراق طبیعی است و خوشبختانه هیچ موردی از بیماری نگران کننده در زوار گزارش نشده است.
رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه از استقرار دو پست قرنطینه در پایانه خسروی خبر داد وافزود: این دو مرکز با تمام تجهیزات راه اندازی شده و کار نمونه برداری در آنها انجام میشود.
وی افزود: تمام زوار در موج بازگشت تحت بررسی قرار گرفته و وضعیت زواری که بصورت کاروانی سفر کردهاند از سَرکاروانها پرسیده میشود.
شکیبا افزود: یک مرکز مجهز آزمایشگاهی با وجود پزشک، ماما، دندانپزشک و ارائه داروی رایگان نیز در مرز خسروی فعال است و به زائران خدمات رسانی میکند.
رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در مجموع تا به امروز اربعین آرام و کنترل شده و سلامتی داشتیم و امیدواریم تمام زائران به سلامت به کشور بازگردند.
انتهای پیام