به گزارش ایسنا، این روزها با افزایش تنشها، آپارتمان نشینی، تراکم جمعیت و هزاران دلیل استرسزای دیگر و با توجه به خواص آرام بخشی آکواریوم در منازل و کم دردسر تر بودن نگهداری ماهی زینتی در منزل، نسبت به سایر جانوران، بازار تقاضای این گونه از آبزیان در سراسر جهان رو به گسترش روزافزون است.
در بسیاری از شهرها دهها مغازه به خرید و فروش ماهیان زینتی اشتغال دارند و یکی از پرسودترین بخشهای آبزیپروری، پرورش ماهیهای زینتی است که از گردش مالی بالایی در دنیا برخودار است.
در این میان پرورش و تکثیر ماهیان زینتی به عنوان شاخهای از آبزیپروری، همسو با گسترش فرهنگ آپارتماننشینی و افزایش تقاضا و علاقمندی به نگهداری این موجودات زیبا و رنگارنگ، گسترش یافته و توانسته است فرصت شغلی مناسبی را در اختیار علاقمندان و متقاضیان به پرورش و تکثیر این موجودات قرار دهد.
پرورش ماهیان زینتی، علاوه بر اشتغالزایی در حفظ تنوع زیستی و افزایش جاذبههای گردشگری موثر بوده و از این طریق نقش بسزایی در جهش اقتصادی بسیاری از کشورهای توسعه یافته دارد.
تولید ۵۵۰ هزار قطعه ماهی زینتی در آکواریومهای خراسان جنوبی
محمدمهدی سعیدی، مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، گفت: تعداد ۵۵۰ هزار قطعه ماهی زینتی در آکواریومهای خراسان جنوبی تولید شد.
وی افزود: این مقدار ماهی در نیمه نخست امسال در مراکز پرورش ماهی زینتی در شهرستانهای بیرجند، بشرویه، طبس، فردوس و قاین پرورش یافت.
مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به تولید یک میلیون و ۲۷۰ هزار بچه ماهی زینتی در سال گذشته در استان، تصریح کرد: در سالهای گذشته ماهی تولید شده خراسان جنوبی به کشورهای ترکیه، عراق و استانهای تهران و خوزستان صادر شد.
سعیدی با بیان اینکه ماهیهای زینتی تولیدی خراسان جنوبی در داخل استان به فروش میرسد، اظهارکرد: ماهی زینتی خراسان جنوبی در ۱۸ واحد سنتی و صنعتی پرورش مییابد.
وی یادآورشد: گوپی، مولی، پلاتی، دم شمشیری، فرشته ماهی، اسکار، گورامی، ماکروی سفید، زرد و آبی از انواع ماهیهای زینتی تولید شده در استان خراسان جنوبی است.
انتهای پیام