نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس:

درد مزمنی که در باشگاه‌داری وجود دارد، باید برطرف شود

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان که باشگاه‌داری در کشور ما با مشکل مواجه است و درد مزمنی که در باشگاه‌داری وجود دارد، باید برطرف شود، چرا که باشگاه داری در برخی رشته‌ها مستلزم تقبل هزینه‌های سنگین برای اداره کردن است.

محمد اسماعیل سعیدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه از استعدادهای داخلی و بومی غفلت کرده‌ایم، مطرح کرد: چند درصد از بازیکنان باشگاه‌هایی که در آذربایجان شرقی وجود دارند، بومی استانمان هستند؟ و چقدر هزینه برای افراد غیر بومی صرف شده است؟، با این روند استعدادهای داخل استان و کشور نادیده گرفته شده و برخی افراد نیز از این محل به ارقام و جاهای بزرگ می‎رسند.

وی با بیان اینکه برای باشگاه‌هایی که به اموال عمومی، دولت یا شهرداری وابسته هستند، از بیت‌المال هزینه می‌شود، خاطرنشان کرد: منظورمان این نیست که برای ورزش قهرمانی از محل بیت‌المال هزینه نشود، اما باید این صرف هزینه، ما را به سمت استراتژی‌ها و اهدافمان پیش ببرد.

سعیدی تاکید کرد: بارها به وزیر ورزش و جوانان و اعضای فدراسیون گوشزد شده است که راهبردی طراحی شود تا باشگاه‎های ما از این وضعیت خارج شوند، در غیر این صورت به بن بست می‌رسیم و  افکار عمومی جریحه دار می‌شود.

وی گفت: از طرفی نیز برخی باشگاه‌ها خودشان تمامی هزینه‌ها را تامین می‎کنند و هیچ کمکی از محل بیت‌المال به این باشگاه‌ها نمی‎شود، باید تدبیری اندیشیده شود تا باشگاه‌ها به طور معقول و منطقی مدیریت شده و از جاده تعادل خارج نشوند.

وی در ادامه با بیان اینکه عدم استفاده از ظرفیت استان برای حفظ تیم والیبال شهرداری تبریز قطعا ضعف به شمار می‎آید، اظهار کرد: مدیریت تربیت بدنی استان باید به این موضوع وارد شود، اداره کل ورزش و جوانان استان نیز باید در بحث واگذاری این باشگاه از تمامی ظرفیت‎های استان استفاده کند و اگر نیاز باشد از نمایندگان نیز کمک بگیرد.

نماینده مردم تبریز، آذر شهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: استان ما ظرفیت‌های زیادی داشته و باید زمینه استفاده از این فرصت فراهم شود، مسئولان استانی باید به این موضوع توجه و حمایت کنند و اگر کسانی از بخش خصوصی وارد عرصه باشگاه داری می‎شوند، مطئمن باشند که در شرایط مختلف از آنان حمایت می‎شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برگزاری تور دوچرخه سواری آذربایجان و دریاچه ارومیه بیان کرد: این تور بین‎المللی بود و تبعات مثبت زیادی برای دو استان آذربایجان شرقی و غربی داشت و از استان ما نیز قبلا تیم دوچرخه سواری پتروشیمی در این مسابقه شرکت داشت که هنگام واگذاری پتروشیمی به وزارت دفاع، بارها در خصوص تعطیلی این تیم تذکر دادم و با وجود صحبت با مسئولان محلی، گفته شد که سیاست ملی در راستای کاهش بار هزینه‌ها است.

وی اضافه کرد: در آن زمان نیز مخالف تعطیلی تیم بودم و  تاکید داشتم که این تیم جزو دارایی‌ها و افتخارات ملی است و نباید واگذار یا منحل شود، اما متاسفانه این اتفاق افتاد و انتقاد در این خصوص وارد است،  دوباره اعتراضم را نسبت به تصمیم گیری در خلوت و به حاشیه راندن تیم دوچرخه سواری‌مان را که مدال آور هر دوره بود، اعلام می‌کنم.

سعیدی خاطرنشان کرد: این موضوع ساده نبوده و سال‌های متمادی برای به دست آوردن این جایگاه و رتبه زحمت کشیده شده است و مسئولان باید توجه کافی را در این خصوص داشته باشند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ مهر ۱۳۹۸ / ۰۸:۰۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98072418023
  • خبرنگار : 50004