تلاشگران عرصه استاندارد در چهارمحال و بختیاری تجلیل شدند

چهار واحد تولیدی استان، هفت مدیر کنترل کیفی نمونه و دو کارمند نمونه اداره کل استاندارد استان با حضور مدیرکل نظارت بر استانداردهای غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد ایران تجلیل شدند.

به گزارش ایسنا، عبدالله نظری ۲۳ مهرماه در این آیین، اظهار کرد: تحقق رونق تولید در گرو سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.

وی افزود: ۳۳ هزار و ۵۰۰ استانداد ملی تدوین شده که دو درصد آن توسط استان صورت گرفته است.

در ادامه ذبیح‌الله غریب رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: مصرف مواد غذایی وارد فرآیند صنعت شده و عمدتا عرضه محصولات از طریق واحدهای تولیدی صنعتی به جامعه عرضه می‌شود.

وی افزود: بیش از ۲۱۰ واحد تولیدی در استان در حوزه فرآورده موادغذایی فعالیت دارند که دو سوم آن‌ها مجوز خود را از جهاد کشاورزی و یک سوم از سازمان صمت دریافت کرده‌اند.

غریب بیان کرد: در تولید محصول پارامترهایی همچون خاک، آب، هوا و نورخورشید مدنظر بوده و بسیاری از محصولات تولیدی استان با دیگر محصولات متفاوت است، زیرا تمام پارامترهای تولید در محصولات کشاورزی وجود دارد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه تولیدات بخش کشاورزی بسیار با کیفیت است، بنابراین چهارمحال و بختیاری بهترین شرایط را برای تولید محصول سالم و استاندارد دارد.

غریب خاطرنشان کرد: با کشاورزی قراردادی می‌توان پایداری تولید کشاورز و واحد صنعتی را رقم زد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ مهر ۱۳۹۸ / ۱۵:۰۷
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 98072317756
  • خبرنگار :