به گزارش خبرنگار ایسنا، مهناز فتاحی امروز(۲۳ مهر) در مراسم اختتامیه مرحله استانی بیست و دومین جشنواره قصه گویی، گفت: قرآن کریم به عنوان کتاب هدایت انسانها به زبان قصه است که این مسئله نشان از کارکردهای قصه در تربیت صحیح انسانها دارد.
وی همچنین با اشاره به در پیش بودن اربعین حسینی، اظهار کرد: قصه سیدالشهدا(ع) یکی از پرغرورترین و ماندگارترین قصههای دنیا بود که با روایتگری حضرت زینب(س) ماندگارتر شد.
وی اضافه کرد: اگر حضرت زینب(س) ماجرای عاشورا را نشر نمیداد شاید حادثه عاشورا در کربلا میماند.
فتاحی در ادامه با تاکید بر اینکه قصه در انتقال مفاهیم و نزدیکتر کردن انسانها به یکدیگر معجزه میکند، گفت: قصه باعث نزدیکی خانوادهها به هم میشود.
وی از همه خواست تا امشب برای عزیزان خود قصه زندگی خود و یا هر قصهای که دوست دارند را بگویند.
فتاحی با بیان اینکه قصه باعث آشنا شدن کودکان و نوجوانان با بزرگان و قهرمانان جامعه میشود، گفت: کودکان و نوجوانان با قصه نحوه کنار آمدن با شرایط سخت را میآموزند.
فتاحی از قصه به عنوان ابزاری برای انتقال مسائل اخلاقی یاد کرد و افزود: قصه به کودکان و نوجوانان هنر خوب گوش دادن و خوب شنیدن را آموزش میدهد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه همچنین در حاشیه برپایی اختتامیه جشنوراه قصه گویی در گفت و گو با ایسنا، گفت: برای شرکت در این جشنواره 800 قصهگو اثر فرستاده بودند که پس از گذراندن مراحل پیشداوری نهایتا 51 اثر راهی مرحله استانی شدند که در مدت سه روز به قصهگویی و رقابت با هم پرداختند.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره قصهگویی در دو بخش صحنهای و 90 ثانیهای گفت: حدود 450 نفر از شرکت کنندگان در بخش صحنهای و بقیه در بخش قصهگویی 90 ثانیهای شرکت کرده بودند.
فتاحی گفت: علاقمندان در سه بخش دختران و پسران (رده سنی 12 تا 18 سال)، زنان و مردان (18 سال به بالا) و پدربزرگها و مادربزرگها در این جشنواره شرکت کرده بودند.
وی ادامه داد: برگزیدگان مرحله استانی راهی مرحله منطقهای و نهایتا برگزیدگان راهی مرحله بین المللی بیست و دومین جشنواره قصه گویی که اواخر آذر ماه برگزار میشود، خواهند شد.
انتهای پیام