فرهاد تجری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: مرز خسروی یکی از قدیمیترین و اصلیترین مرزهای ایران با عراق است که مدتها به دلیل ناامنی در آن سوی مرز مردم از این ظرفیت برای تردد و زیارت عتبات عالیات محروم بودند اما با تدبیر درست مسئولین و به لطف خدا شاهد بازگشایی آن به روی زائرین اربعین بودیم و در حال حاضر از حداکثر ظرفیت آن استفاده میشود.
وی افزود: علی رغم اینکه قدری مشکل ترابری در آن سوی مرز توسط عراقیها داشتیم و عدم آمادگی عراقیها باعث شد تعللی در مسیر حرکت زوار انجام شود اما به لطف خدا بعضا روزانه بیش از ۳۰ هزار نفر جمعیت از این مرز عبور کردند.
تجری در ادامه با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار زائر ایرانی از مرز خسروی عازم عتبات عالیات شدهاند ادامه داد: مرز خسروی به عنوان یک ظرفیت در کنار سایر مرزها میزبان زوار اربعین حسینی بوده که با رضایتمندی خوبی از این مرز عبور کردهاند. امکانات بهداشتی، زیرساخت، پارکینگ، جاده، دسترسی آسان و نزدیک بودن مرز خسروی از مزایای آن است.
مسئولین استان و مسئولین مرزی هم امسال آمادگی کاملی داشتند اما متاسفانه طرف عراقی زیرساخت و امکاناتش کم بود و قدری ترافیک ایجاد شد اما در حال حاضر مرز روان و آمادگی پذیرایی از زوار است.
نماینده مرم قصر شیرین در مجلس با بیان اینکه موکبهایی برای خدمات رسانی به زائرین در مسیر مرز خسروی قرار گرفته تصریح کرد: انشاءالله در مسیر برگشت زائرین با مدیریت مسئولین ایرانی زوار میتوانند از این مرز استفاده کنند. مردم و مسئولین کرمانشاه هم از قدیم الایام این را نوعی افتخار و عبادت برای خود میدانستند و در حال حاضر بستر ارائه همه نوع خدمات برای زوار عتبات عالیات در این مرز فراهم است.
انتهای پیام