اگر بخواهیم واقعبینانه به مسئله نگاه کنیم، باید بگوییم که این را گوگل بر اساس اعتمادی که کاربران به وبسایت میکنند، تشخیص میدهد. به بیان دیگر، هر چقدر بتوانید اعتماد گوگل را بیشتر جلب کنید، محتوای شما در معرض دیدی مخاطبان بیشتری قرار میگیرد و این موضوع به افزایش بازدید و رتبه وبسایت شما میانجامد.
این مطلب توسط اداره بازرگانی ایسنا با هدف کمک به کسبوکارهای ایرانی برای حضور موفق در فضای مجازی تهیه شده است.
برای این که وبسایت شما بالاترین رتبهبندی در موتورهای جستجو را داشته باشد، باید به گونهای خاص بهینهسازی شده باشد. از طرفی، باید محتوایی تولید کنید که مردم به اشتراک آن در فضای مجازی تمایل داشته باشند. در ادامه مطلب چند راهکار ساده به منظور بالا بردن ترافیک سایت ارائه میشوند که بهتر است آنها را به کار ببندید:
کلیدواژههای هدف را تعیین کنید
اولین قدم شناسایی کلید واژههایی است که فکر میکنید کاربران ممکن است دنبال آنها بگردند. بهتر است چند کلیدواژه نزدیک به هم انتخاب کنید تا محتوا طبیعیتر به نظر برسد.
کلیدواژهها را در متن به درستی به کار ببرید
وقتی کلیدواژهها را تعیین کردید، باید محل درست جاگذاری آن را بدانید و آنها را به گونهای در متن به کار ببرید که با موتورهای جستوجو سازگار باشند و رتبهبندی سایت را بالا ببرند. یکی از محلهای مهم، عنوان مطلب است که به کاربران میگوید متن درباره چیست. گنجاندن کلیدواژهها در متن بین سه تا پنج بار نیز بسیار اهمیت دارد.
محتوایی تولید کنید که ارزش بازنشر داشته باشد
محتوا در استراتژی بازاریابی محتوایی باید به اندازهای منحصر به فرد، عمیق یا طنزآمیز باشد که مخاطب شما دوست داشته باشد آن را با دیگر دوستانش به اشتراک بگذارد. همچنین این محتوا باید مفید و کاربردی باشد، به کاربردن اینفوگرافی نیز جذابیت زیادی دارد و مخاطبان جذابیتهای بصری آن را میپسندند. البته بهتر است مخاطب خودتان را بشناسید و بدانید کدام قالب محتوایی وی را بیشتر جذب میکند.
محتوا را ارتقاء دهید
اگر می خواهید ارتباطات آنلاین خودتان را گسترش بدهید و در بازاریابی محتوایی موفق شوید، سعی کنید با کسانی ارتباط برقرار کنید که میتوانند بر مخاطبان تأثیر بگذارند. هر چه افراد بیشتری مطالب شما را به اشتراک بگذارند یا لینک آن را روی سایت یا وبلاگ خودشان بازنشر دهند، رتبهبندی شما در موتورهای جستجوگر بالاتر میرود. وقتی همه این ترفندها را به کار بگیرید، میتوانید به بهبود سئو و بالا رفتن رتبهبندی سایت امیدوار باشید.
اداره بازرگانی ایسنا با تکیهبر ۲۰ سال سابقه حرفهای رسانهای در فضای مجازی، آمادگی دارد صاحبان کسبوکار را در تولید و انتشار انواع رپورتاژ آگهی یاری کند.
فعالان اقتصادی و صاحبان کسبوکار میتوانند بهمنظور مشاوره و آگاهی از شرایط تولید و انتشار رپورتاژ آگهی در ایسنا با شمارههای ۸۸۹۰۹۸۷۲ و ۸۸۹۰۱۲۷۹ تماس بگیرند.
انتهای رپرتاژ آگهی