به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در ابتدا با حضور در پایگاه هوایی شهید اردستانی امیدیه، میزان آمادگی خلبانان این پایگاه را با اجرای تمرینات تاکتیکی جنگنده بمب افکن های نیروی هوایی از جمله جت صاعقه و اف ۵ ارزیابی کرد و گزارشی از ماموریت روزانه خلبانان این پایگاه در صیانت از مرزهای هوایی منطقه دریافت کرد.
وی امیدواری و اعتماد مردم به توانمندی خلبانان غیور و مجرب نیروی هوایی را سرمایهای ارزشمند برای ارتقاء توان هوایی جمهوری اسلامی دانست.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) همچنین در مناطق پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درنقاط مهم ، حساس و حیاتی جنوب غرب کشور حاضر شد و از نزدیک در جریان آمادگی سامانههای شبکه یکپارچه پدافندی این منطقه از جمله سامانههای اس ۳۰۰، رعد، مرصاد، فتح ۲ ،طبس، هاگ و مراکز کنترل و فرماندهی یگانهای ارتش و سپاه قرار گرفت.
در این بازدید، عملیات تغییر موضع سریع سامانه پدافندی برد بلند اس ۳۰۰ توسط متخصصان جوان نیروی پدافند هوایی ارتش اجرا و در زمانی کوتاه تر از زمان تعیین شده در دستورالعمل های مربوطه، سامانه را عملیاتی و آماده اجرای ماموریت کردند.
امیر سرلشکر موسوی در حاشیه این بازدیدها و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آمادگی روحی، انگیزه و مهارت بالای کارکنان عامل بسیار تاثیرگذار و تعیین کنندهای محسوب میشود گفت: سطح بالای این آمادگی که امروز گوشهای از آن مشاهده شد جای بسیار خوشحالی و امیدواری دارد و باید به این جوانان و مدافعان پرتلاش مرزهای ایران اسلامی افتخار کرد.
وی افزود: ما با پیشبینی و برآورد وضعیتهای احتمالی مختلف سعی میکنیم که خودمان را از نظر گسترش سلاح ها و یگانهای راهبردی و تاکتیکی برای سختترین وضعیت آماده کنیم و این انعطاف را داشته باشیم که در صورت تغییر وضعیتها بتوانیم به بهترین نحو ممکن ماموریتمان را انجام دهیم.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا( ص) گفت: امروز در منطقه جنوب غرب، وضعیت فنی، تکنیکی و تاکتیکی تجهیزات و سامانههای پدافندی ارتش و سپاه را بررسی کردیم و دیدیم که این سامانهها از ابعاد مختلف به برکت حضور جوانان مومن و متخصص در وضعیت آمادگی مطلوب قرار دارند و حتی در مقابل سخت ترین وضعیت احتمالی و پیشبینی شده به بهترین شکل ماموریت های محوله را انجام می دهندو جای هیچ نگرانی برای مردم شریفمان وجود ندارد.
امیر سرلشکر موسوی با اشاره به استمرار این بازدیدها در دیگر نقاط کشور برای نظارت ،ارزیابی و خداقوت به رزمندگان تصریح کرد: ما تجربیات ارزشمندی از محاسبات غلط دشمنان هم در کشور خودمان ودر دوران دفاع مقدس و هم در اتفاقات رخ داده در سایر کشورهای منطقه که بر اساس محاسبات غلط و مشاوره کارشناسان ناشی به وقوع پیوسته، داریم . الان هم دشمن بداند که اگر دچار اشتباه محاسباتی شده و تصمیم غلطی بگیرد، دود آتش این غلط، علاوه بر اینکه چشم خودش را کور میکند دامن برخی کشورهای منطقه را هم خواهد گرفت.
فرمانده کل ارتش خاطر نشان کرد: بنا به وظیفه نظامی خودمان بایستی همواره آماده باشیم حتی اگر با احتمال ضعیف قرار باشد اتفاقی برای کشور ما بیفتد با تمام وجود و با نثار جان از حدود و ثغور کشور دفاع میکنیم و اجازه نمیدهیم کوچکترین خدشه ای به امنیت کشورمان وارد شود.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا ( ص )اذعان داشت: نیروی پدافند هوایی ارتش، نیروی هوافضای سپاه و یگانهای پدافندی سایر نیروهای مسلح کشورمان برای دستیابی به سامانههای پیشرفته پدافندی که بخشی از آن مورد ارزیابی قرار گرفت موفق شده اند ضمن بومی سازی بسیاری از این سامانهها، دانش پیچیده سیستمهای پدافندی روز دنیا را با استفاده از تاکتیکها و روشهای ابداعی خاص، در اختیار بگیرند.
وی افزود: دانشمندان و مخترعان جوان ما با اعتماد به نفس و تکیه بر توان دانشگاهها ، مراکز علمی و تحقیقاتی و صنایع دفاعی، ثابت کردهاند برای دفاع از خود هیچ وابستگی و نیازی به خارج از مرزها ندارند.
سرلشکر موسوی تاکید کرد: سامانه های پدافند هوایی و دریایی و سایر یگانهای پدافندی نیروهای مسلح در قالب شبکه یکپارچه پدافند هوایی با همافزایی و هماهنگی مثال زدنی موجب ایجاد یک سامانه عظیم دفاعی چند لایه بدون روزنه و نفوذناپذیر برای کشور شدهاند و یک فضای بسیار خوب بین نیروهای سپاه و ارتش بوجود آوردهاند.
در این بازدید، امیر صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش و تعدادی از فرماندهان نیروی هوافضای سپاه پاسداران و یکان های پدافندی ارتش و سپاه مستقر در منطقه جنوب غرب، فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا ( ص ) را همراهی کردند.
انتهای پیام