به گزارش ایسنا، در روزهای قبل از سفر رییسجمهور به نیویورک ، گمانهزنیها و تحلیلهای مختلف رسانههای داخلی و خارجی در خصوص “اتفاقات احتمالی” در دوره زمانی سفر دکتر روحانی به امریکا به اوج رسید بود.
کلید واژه "مذاکره" آن هم با "ترامپ"، رییسجمهور آمریکا به عنوان اصلیترین گزاره، در کانون برآوردها و احتمالات ذکر شده، پیش و حین سفر رییس جمهور مطرح بوده است.
برخی اظهارنظرها و توییتهای دوپهلو از سوی مقامات مختلف نیز به عنوان شاهد مثال در تقویت گمانهزنیها تاثیر بهسزایی داشته است.
بازی برای همراه سازی کم هزینه طرف مقابل با اهداف و منافع خود تلاش بی وقفه ای را در دستور کار قرار داده اند .
بررسی ماهیت شناسانه اظهار نظرها، مصاحبه ها، کنشهای رسانهای و ملاقاتهای دوجانبه نیز که تا کنون انجام شده، همگی بر حساب شده بودن حرکت و رفتار هریک از طرفین بر مبنای راهبردهای تعیین شده دلالت دارد.
ارزیابی نحوه عملکرد طرف مقابل شامل آمریکاییها و اروپا و یا به تعبیر بهتر "حداکثرسازان فشار" تاکنون نشان میدهد که اصرار بر پیگیری رویکردهای گذشته که دلیل بروز چالشهای کنونی است، همچنان در دستور کار آنان قرار داشته و بشدت بر آن پافشاری میکنند.
در کنار تداوم اظهارات و ادعاهای تکراری و بی پایه، "ترفند سردرگم سازی" نیز که اخیرا مقام معظم رهبری در مقام تبیین رفتار آمریکا و اروپا به آن اشاره کردند به صورت ماهرانه ای در کنشهای رسانهای آنان مستتراست.
این میدان بدون شک عرصه "جنگ ارادهها" برای "پیشبرد راهبردها" به منظور "تحقق اهداف" و "تامین منافع" است.
پیچیدگیهای حاکم بر این میدان به حدی است که کوچکترین خطا و یا غفلت در آن میتواند با "شکست راهبرد" و واگذاری عرصه به حریف همراه باشد.
بر اساس گزارش نور نیوز، بدون شک در چنین مواجههای نمی توان انتظار داشت که "رخدادها و اتفاقات احتمالی" و بدون برنامه، بتواند بروز و ظهور عملی یافته و بر تغییر معادلات حاکم بر دو سوی منازعه تاثیرگذار باشد.
رهبر معظم انقلاب اخیرا پیش از آغاز درس خارج خود طی سخنانی اعلام کردند که: "ما راهمان روشن است. ما میفهمیم داریم چه کار میکنیم" . اظهارات صریح رهبری نشان می دهد که جمهوری اسلامی ایران اسیر "ترفند سردرگم سازی" دشمن نخواهد شد و با تمرکز بر ناکام گذاردن سیاست "فشار حداکثری" آمریکا، اقدامات خود را بر اساس راهبرد "مقاومت فعال" تا تحقق کامل اهداف ادامه میدهد.
انتهای پیام