معاون اقتصادی استانداری سمنان خبرداد:

فرصت طلایی برای بدهکاران مالیاتی/ همراهی حداکثری دستگاه‌های اجرایی با واحدهای مشکل‌دار سمنان

 معاون هماهنگی ‌امور اقتصادی استاندار سمنان از فرصت بخشودگی مالیاتی 100درصدی برای بدهکاران مالیاتی به عنوان یک فرصت طلایی برای بدهکاران یاد کرد و گفت: باتوجه به پلکانی بودن بخشودگی ها، توصیه می شود بدهکاران مالیاتی هرچه سریع تر مراجعه و با پرداخت اصل بدهی از این فرصت بخشودگی 100درصدی جرائم بهره مند شوند.

به گزارش ایسنا-حشمت‌الله عسگری در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان اظهار کرد: چنانچه بدهکاران مالیاتی تا پایان مهر بتوانند اصل بدهی خود را پرداخت کنند، متناسب با زمان مراجعه، تا سقف ۱۰۰ درصد از بخشودگی جرائم برخوردار می‌شوند.

وی بر ضرورت استفاده بدهکاران مالیاتی استان از این فرصت تاکید و تصریح کرد: در همین راستا برای بهبود هرچه بیشتر و تقویت تولید در استان سمنان با بهره‌گیری از مصوبات جلسات سران سه قوه در خصوص تقسیط بدهی‌های مالیاتی واحدهای تولیدی و مشوق‌های سازمان تامین اجتماعی مبنی بر بخشودگی جرایم، استفاده می‌کنیم.

دکتر عسگری از پای کار بودن و همکاری حداکثری دستگاه‌های اجرایی با واحدهای تولیدی و صنعتی استان خبر داد و گفت: دستگاه های خدمات رسان آب، برق و گاز نیز بدون هماهنگی ستاد تسهیل استان و دستگاه های اجرایی متولی، برخورد نامتعارف با واحد های تولیدی نداشته و تلاش می‌شود همچون سال گذشته با اقدامات مناسب، ضمن تقویت تولید و ایجاد اشتغال، از فضای سختی که برای اقتصاد کشور در فضای بین الملل بوجود آمده به سلامت عبور کنیم.

وی با اشاره به مشکل تامین سرمایه در گردش در برخی واحدهای تولیدی استان افزود: طرح رونق تولید با نگاه تامین سرمایه در گردش و رفع مشکلات تولید کنندگان، یکی از مسائل جدی است که در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، دنبال می شود.

وی به عملکرد خوب استان در پرداخت تسهیلات رونق تولید اشاره و اظهار کرد: در سال گذشته از یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سهمیه در نظر گرفته شده برای استان در پرداخت تسهیلات رونق تولید، بالغ بر ۹۰ درصد پرداخت شده و این در حالی است که در سال ۹۶ در این حوزه کمتر از ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی پرداخت شده بود که این میزان در سال ۹۷ با اقدامات انجام شده، رشد قابل توجهی داشته است.

وی با بیان اینکه امسال نیز طرح تسهیلات رونق تولید به استان ابلاغ شده ادامه داد: تا قبل ازجلسه امروز بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان طرح از سهمیه اعتباراتی سال ۹۸  به بانک‌های عامل معرفی شده است.

معاون استاندار سمنان اضافه کرد: علاوه بر این تسهیلات تبصره ۱۸ بند الف قانون بودجه نیز یکی دیگر از ظرفیت هایی است که برای رفع موانع تولید در استان از آن استفاده کرده و پرداختی این حوزه نیز طی روزهای گذشته آغاز شده است. ضمن اینکه در بخش صنعت این تبصره، از بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان اعتبار ابلاغ شده، نزدیک به ۴۸ میلیارد تومان تاکنون پرداخت شده است همچنین در بخش کشاورزی و تبصره ۱۸ بند الف قانون بودجه نیز از ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار ابلاغی تاکنون ۹ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی با اشاره به برخی تسهیلات ایجاد شده در فرآیند اعطای این وام‌ها خاطرنشان کرد: پروسه پرداخت تسهیلات در قالب تبصره  ۱۸ بند الف قانون بودجه، با توجه به اینکه ۳ درصد یارانه نیز به آن اختصاص یافته، به سرعت در سیستم بانکی در حال پرداخت است.

عسگری با تقدیر از همراهی مسوولان بانکی استان تصریح کرد: علی‌رغم تمامی‌محدودیت‌های‌موجود، در استان در حوزه منابع بانکی شاهد همراهی مطلوب و خوب بانک‌های عامل هستیم ضمن اینکه تمامی درخواست‌های متقاضیان پس از ثبت در سامانه، در کمتر از یک هفته در ستاد تسهیل استان بررسی می‌شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲ مهر ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 98070201469
  • خبرنگار :