سعادت و خوشبختی درگرو تمسک به قرآن است

نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: قرآن کریم که به کتب دینی و الهی اشراف کامل دارد سعادت بشر را تضمین کرده است و با تمسک به آن می‌توان به کرامت و سعادت رسید.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی صبح امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی که با حضور مسئولین استانی و نماینده وزیر آموزش‌وپرورش استان قزوین در دبیرستان نمونه دولتی علامه جعفری برگزار شد، تصریح کرد: تبریک از برکت می‌آید، وقتی سال تحصیلی را تبریک می‌گوییم یعنی می‌خواهیم سال تحصیلی پر از برکت و پیروزی باشد و توفیق الهی پیدا کنیم.

وی تصریح می‌کند: امروز حضور مسئولین در مراسم بازگشایی مدارس نشان از اهمیت علم و دانش دارد، بنیان‌گذار و آغازگر علم، دانش و معرفت خدای متعال است، همه انبیا معلم بودند و کتاب‌های آسمانی راهبردی ارزشمند برای زندگی بودند، قرآن کریم نیز بر همه کتاب‌های آسمانی اشراف دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین تأکید کرد: زمانی که قرآن کریم نازل شد تنها 17 نفر باسواد بودند که از این میان پنج نفر سواد خواندن و نوشتن و باقی سواد خواندن داشتند و بی‌سوادی عمومی بود، در چنین شرایطی قرآنی با آیه قلم نازل شد که به نوشتن اشاره‌کرده بود.

وی یادآور شد: خواندن، نوشتن، قلم، دانش‌آموز و همه این‌ها در اولین آیه قرآن آمده است و این یعنی قرآن به علم و دانش اهتمام دارد، همچنین در ادامه خداوند را با اسم «اکرم» معرفی می‌کند چراکه خداوند ساختار وجودی انسان را بر پایه کرامت و عزت قرار داده است.

عابدینی خاطرنشان کرد: وقتی بساط مدرسه در سوره علق پهن می‌شود خداوند خودش را منشأ همه خوبی‌ها و کرامت معرفی می‌کند، کتاب درسی نیز معرفی می‌کند که همان قرآن است و معلمش خدای اکرم و محصل بنی‌آدم است.

وی تأکید کرد: خداوند همه جهان را برای انسان و انسان را برای عبادت آفریده است، عبادت نیز آمده است که ما به تقوا برسیم و تولد دوباره به وجود بیاید؛ ما اگر می‌خواهیم به آدمیت و قرآن برسیم باید از جاده کرامت حرکت کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: قرآن کریم که به کتب دینی و الهی اشراف کامل دارد و حقایق وحی در آن نهفته است سعادت بشر را تضمین کرده است و با تمسک به آن می‌توان به کرامت و سعادت رسید.

پنج عاملی که موجب رسیدن به لذت در زندگی می‌شود

وی با اشاره به حدیثی از امام حسین (ع) یادآور شد: رسیدن به لذت در زندگی به پنج عامل عقل، دین، ادب، حیا و خوش‌رویی بستگی دارد که هرکسی به آن برسد از نشاط لازم برخوردار خواهد و اگر این موارد نباشد در زندگی راحتی وجود ندارد.

عابدینی یادآور شد: شما دانش‌آموزان می‌توانید این رفتارها را در خود پیاده کنید برای مثال برای انتخاب رشته تحصیلی، مدرسه و کتاب باید از عقل بهره ببرید و انتخاب عاقلانه داشته باشید، عقل علوم را مدیریت می‌کند و معجزه رخ می‌دهد درواقع انسان رشد می‌کند بنابراین برای زندگی راحت باید عاقل باشد.

وی بیان کرد: اگر دینی در زندگی نباشد استرس، نگرانی، ترس و ناامیدی افزایش پیدا می‌کند، عقل و دین باهم است و هر کس که عاقل‌تر می‌شود قدر دین را بیشتر می‌داند؛ عقل در بستر دین رشد می‌کند و عظمت‌های دین در نگاه عقل شناخته می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین یادآور شد: انسان باید ادب و تعامل و حیا داشته باشد و نسبت به غیبت و دروغ واکنش نشان دهد، حیا یعنی اینکه هر فرد درون خودش عالمی داشته باشد و از آن تخطی نکنند، خوش‌رویی و لبخند نیز باید در اخلاق ما پررنگ شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ مهر ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 98070100448
  • خبرنگار :