میثم استکی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: با توجه به گزارش های مردمی به این شبکه مبنی بر تخلیه و رهاسازی تعداد انبوهی از تلفات مرغ گوشتی در حاشیه یکی از جادههای روستایی شهرستان در اسرع وقت کارشناسان شبکه به محل اعزام شدند.
وی گفت: با توجه به حساسیت موضوع و خطر جدی تهدید بهداشت جامعه و حمایت از سرمایههای کشور، با تشکیل یک گروه تخصصی پیگیری موضوع، نسبت به کاوشهای لازم برای ردیابی منشأ تلفات، شناسایی متخلفان و همچنین دفن بهداشتی اقدامات لازم انجام شد.
رئیس شبکه دامپزشکی اردستان، تصریح کرد: متأسفانه برخی مرغداران تلفات واحدهای مرغداری را بدون رعایت ضوابط بهداشتی در حاشیه جاده تخلیه کرده که موجب بروز خسارت های اقتصادی عمده به دیگر واحدهای پرورش طیور میشوند.
استکی با بیان اینکه در شهرستان اردستان ۱۴۶ واحد فعال مرغداری ماهیانه نزدیک به یک میلیون قطعه جوجه ریزی میکنند، گفت: با توجه به اینکه اردستان از نظر آمار مرغداریهای صنعتی جزو شهرستانهای مطرح استان است، بنابراین مراقبت و کنترل بیماریهای طیور و بهداشت منطقه از حساسیت ویژهای برخوردار است که این مهم نیازمند کمکرسانی و همکاری سایر دستگاههای نظارتی شهرستان است.
وی افزود: رهاسازی تلفات طیور در طبیعت به دلیل ایجاد آلودگی زیستمحیطی و اشاعه بیماریهای طیور، تهدید علیه بهداشت عمومی تلقی میشود، همچنین رهاسازی تلفات طیور در حاشیه جادهها جرم تلقی میشود و با افراد خاطی طبق ضوابط برخورد خواهد شد.
انتهای پیام