به گزارش ایسنا، دکتر علی اصغر بهشتی، رئیس دانشگاه صنعتی قوچان در آئین افتتاحیه کنفرانس گفت: همواره باید از پتانسیل خیرین برای ارتقای علم استفاده کنیم تا به ارتباط سازندهای میان جامعه و دانشگاه برسیم.
وی افزود: این دانشگاه از دانشگاههای نوپایی است که در راستای سیاستهای توسعهای وزارت علوم از سال ۸۵ فعالیت خود را آغاز کرده است.
بهشتی ادامه داد: این دانشگاه در سال ۱۳۸۵ به عنوان دانشکده فنی مهندسی، در سال ۸۸ به عنوان مجتمع آموزش عالی، سپس به عنوان دانشگاه مهندسی فناوری نوین و در حال حاضر به عنوان دانشگاه صنعتی قوچان به فعالیت خود ادامه میدهد و به عنوان تنها دانشگاه صنعتی استان خراسان رضوی و به عنوان جزئی از ۱۴ دانشگاه برتر کشور معرفی شده است.
افزایش اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان در سالهای اخیر
بنا بر اعلام روابطعمومی دانشگاه صنعتی قوچان، رییس این دانشگاه با اشاره به کاهش ظرفیت پذیرش دانشجویان گفت: در طی پنج سال گذشته نه تنها هیچ افزایشی در پذیرش دانشجو در رشتههای این دانشگاه صورت نگرفته، بلکه در برخی رشتهها شاهد کاهش ظرفیت پذیرش نیز بودهایم و تعداد اعضای هیات علمی نیز در طی این سالها از ۳۸ نفر به ۸۰ نفر افزایش داشته و همچنین طبق سند راهبردی این دانشگاه، در سال ۱۴۰۱، یکصد عضو هیأت علمی نیز در این دانشگاه جذب خواهند شد.
بهشتی در ادامه بیان کرد: لازم است در راستای رشد و توسعه این مجموعه از کمک خیرین نیز تشکر و همواره از پتانسیل آنان برای ارتقای علم در این جامعه استفاده کنیم؛ در نتیجه برای استفاده از این پتانسیل باید ارتباط سازندهای میان جامعه و دانشگاه برقرار کنیم.
در ادامه این نشست، دکتر نیکنام، دبیر اجرایی این سمینار و عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی این دانشگاه توضیحاتی در خصوص روند اجرایی کنفرانس ارائه داد.
در این کنفرانس دکتر مجید پور مقدم مشاور معاون وزیر در امور معدن و صنایع معدنی وزارت صمت، دکتر خاتمیان از دانشگاه تبریز، دکتر رحیمی از دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر رستمنیا از دانشگاه مراغه، دکتر زنده دل دبیر انجمن زئولیت ایران و عضو هیأت علمی دانشگاه اراک، دکتر خواجویان از دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر رحمانی به نمایندگی از یکی از شرکتهای فعال در این حوزه، دکتر فلاح از دانشگاه گیلان و پروفسور اسکار از کشور ترکیه به ارائه سخنرانی در خصوص موضوع کنفرانس پرداختند.
بر اساس این گزارش، زئولیت یک ماده معدنی است که عمدتا در صنایع به عنوان جاذب سطحی به کار میرود.
انتهای پیام