سیده فاطمه ذوالقدر در گفتوگو با ایسنا، در این خصوص گفت: نشست شورای سیاست گذاری چهارمین نمایشگاه لباس عاشورایی که از ۱۵ شهریور به مدت یک ماه برپا خواهد بود، در دهم شهریور در مرکز پژوهشهای راهبردی اتحادیه پوشاک تهران برگزار شد. در این جلسه رئیس اتحادیه پوشاک تهران، مدیر اصناف و دبیر شورای مذکور، رئیس مرکز پژوهش این شورا، نماینده صدا و سیما و دیگر مسئولان ذیربط حضور داشتند.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس عنوان کرد: هدف اصلی اتحادیه پوشاک تهران از برگزاری این نمایشگاه ها، صیانت از عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر به تاسی از حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و برافراشتن پرچم عاشورا جهت زنده نگه داشتن ارزشهای معنوی، مذهبی و فرهنگی عاشورایی است.
ذوالقدر تاکید کرد: موضوع مهمی که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت موضوع چادر مشکی بود، طبق آماری که در دست داریم کارخانه تولید کننده چادر شهرکرد که زیر نظر بنیاد مستضعفان است در سال ١٠ میلیون متر و کارخانه کرپناز روزی ٥٠ هزارمتر پارچه چادری تولید می کنند، ولی متاسفانه نظارتی بر توزیع این محصولات و رساندن به دست مصرف کننده وجود ندارد و این موضوع موجب سوء استفاده دلالان شده است.
وی افزود: کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از طریق کمیته فرهنگی به این موضوع ورود کرده و با جدیت بر این حوزه نظارت خواهد کرد، موضوع این است که قیمت پایه کارخانه ٨٠ الی ١٠٠ هزارتومان است ولی به دلیل سوء استفاده دلالان تا قیمت ٥٠٠ هزارتومان هم به دست مصرف کننده می رسد، موضوع مورد توجه دیگر این است که گاها پارچه ای که در ایران تولید می شود با مارک خارجی به بازار ایران عرضه می شود، این موارد لزوم نظارت را افزایش می دهد.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: قرار است در این نمایشگاه پارچه چادر مشکی نسبت به نیاز بازار با قیمت بازار در قالب قواره و توپ توزیع شود.
نماینده مردم تهران با بیان اینکه لباس عاشورایی در این نمایشگاه به صورت بسیار ویژه ای مد نظر قرار گرفته است، تصریح کرد: فرهنگ لباس عاشورایی صرفاً عرضه لباس مشکی نیست و در حقیقت ترویج عفاف و حجاب در قالب پوشاک متعارف است که بخش اعظمی از آن را در این ایام لباس مشکی در بر می گیرد. گاهاً دیده شده استفاده از نمادهای عاشورایی به صورتی نامتعارف و به دور از شأن ارزشهای عاشورایی و فرهنگ و مکتب امام حسین (ع) بوده است لذا تأکید شده است با هوشیاری باید مراقب اینگونه اقدامات و تحرکات که بیشتر به صورت ناآگاهانه اتفاق می افتد باشیم تا رسالت برپایی نمایشگاه به درستی انجام شود و خدشه ای به آن وارد نشود.
انتهای پیام