به گزارش ایسنا، سی و یکمین جلسه از دور سوم رسیدگی به پرونده بانک سرمایه که صبح امروز (یکشنبه) در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد، پایان یافت.
در این جلسه آخرین دفاعیات متهمین پرویز احمدی و بیرانوند اخذ شد و وکلای آنها نیز آخرین دفاعیات خود را مطرح کردند.
همچنین وکیل مدافع متهم علیرضا حیدری پور که در حال حاضر خارج از کشور حضور دارد، دفاعیاتش در خصوص موکلش را بیان کرد.
قهرمانی نماینده دادستان نیز در خصوص آخرین دفاعیات متهمین و وکلای آنها مطالبی را بیان کرد.
در نهایت قاضی مسعودی مقام با نزدیک شدن به وقت اذان ظهر ختم این جلسه رسیدگی را اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه آخرین دفاع یاسر ضیایی باقی مانده، جلسه بعدی بعد از ظهر روز شنبه (۲۳ شهریور) ساعت ۱۳:۳۰ برگزار خواهد شد.
وی افزود: صبح شنبه نیز جلسه دادرسی به پرونده پتروشیمی برگزار میشود.
قاضی مسعودی مقام در پایان گفت: صبح روز دوشنبه (۲۵ شهریور) نیز دادگاه رسیدگی به پرونده خانم نعمت زاده برگزار خواهد شد.
در سیامین جلسه از دور سوم رسیدگی به این پرونده، متهمین بهمن خادم و مهرداد باقری آخرین دفاعیات خود را مطرح کردند.
همچنین در این جلسه، وکلای مدافع این دو متهم به ارایه آخرین دفاعیات خود از موکلینشان پرداختند.
بر اساس این گزارش، در اولین مرحله رسیدگی به پرونده بانک سرمایه، پرونده علی بخشایش فرزند روح الله به اتهام مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی و مشارکت در ۴۶ فقره خیانت در امانت، پرویز کاظمی فرزند درویش به اتهام مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی و مشارکت در ۴۱ فقره خیانت در امانت و محمدرضا توسلی فرزند غلامرضا به اتهام مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی و مشارکت در ۴۰ فقره خیانت در امانت در شعبه سوم دادگاه ویژه جرایم اقتصادی در ۴ جلسه علنی و به ریاست قاضی مسعودی مقام رسیدگی شد.
بدهی این سه متهم حدود ۳ هزار میلیارد تومان است. پس از پایان رسیدگی به این مرحله از پرونده، ۲۷ اسفند ماه سال گذشته اعضای هیأت مدیره بانک سرمایه، علی بخشایش، پرویز کاظمی و محمدرضا توسلی هر کدام به ۲۰ سال حبس، تحمل ۷۴ ضربه شلاق در انظار عمومی و محرومیت دائم از مشاغل دولتی محکوم شدند.
در مرحله دوم رسیدگی به این پرونده، حسین هدایتی و ۱۰ متهم دیگر در ۶ جلسه و در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده اخلالگران ارزی و اقتصادی محاکمه شدند. بر این اساس، حسین هدایتی به جرم اخلال عمده در نظام پولی کشور به تحمل ۲۰ سال حبس و محرومیت دائم از بکارگیری در خدمات دولتی و رد مال معادل ۴۸۸ میلیارد تومان به نفع بانک سرمایه و تحمل ۷۴ ضربه شلاق در انظار عمومی محکوم شد.
در مرحله سوم رسیدگی به این پرونده نیز سیدهادی رضوی و احسان دلاویز دو نفر از تسهیلات گیرندگان بانک سرمایه و ۲۹ نفر از مدیران وقت این بانک در این دادگاه محاکمه شدند و آخرین دفاعیات آنها اخذ شد و روز سه شنبه ۸ خرداد ماه ۹۸، سخنگوی قوه قضاییه از صدور رای پرونده سید محمدهادی رضوی و احسان دلاویز (متهمان پرونده بانک سرمایه) خبر داد و گفت: در پرونده مهمی که در تهران مطرح بود هادی رضوی به جرم اخلال عمده در نظام اقتصادی به ۲۰ سال حبس، رد مال و ۷۴ ضربه شلاق و محرومیت از خدمات دولتی محکوم شده است.
اسماعیلی افزود: متهم دیگر این پرونده احسان دلاویز به جرم معاونت در اخلال در نظام اقتصادی به ۱۰ سال حبس محکوم شده است.
نماینده دادستان تهران در پرونده بانک سرمایه هم در ۱۵ مردادماه ۹۸ از اجرای حکم هادی رضوی و انتقال او به زندان خبر داد.
دور سوم رسیدگی به این پرونده همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام
انتهای پیام