تمدید فراخوان «شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر»

دبیر اجرایی شبکه شهرهای خلاق فرهنگ از مشارکت ۲۰۶ شهر در طرح شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر و تمدید این طرح تا ۲۵ شهریور خبر داد.

به گزارش ایسنا بر اساس خبر رسیده، ابراهیم حیدری اظهار کرد: 206 شهر کشور برنامه‌های‌شان را برای پیوستن به شبکه شهرهای خلاق فرهنگ وهنر ارسال کردند. حوزه‌های موضوعی هنرهای تجسمی، هنرهای صناعی و سنتی، ادبیات، هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، موسیقی و مد و لباس بیشترین و سینما، چاپ و بسته‌بندی، رسانه و مطبوعات و بازی‌های رایانه‌ای کمترین درخواست را به خود اختصاص داده‌اند.

دبیر اجرایی شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر افزود: با توجه به استقبال شهرهای مختلف کشور و درخواست مدیران شهرها مهلت ارسال فرم‌ها به دبیرخانه بنا به مصوبه شورای برنامه‌ریزی تا 25 شهریور ماه تمدید شده است و انتظار می‌رود مشارکت شهرها افزایش داشته باشد.


مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی وکتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هدف از اجرای شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر را کمک به برنامه‌ریزی برای توسعه پایدار، مشارکتی و مبتنی بر رویکرد آمایشی در شهرها و مناطق فرهنگی ایران خواند و بیان کرد: کشف، جذب و پرورش فعالیت‌ها و حمایت از پیشنهادهای نو، خلاقانه، اثربخش، و پایدار بومی، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های فرهنگی و هنری در سطح محلی و بومی مبتنی بر فرهنگ ایرانی ـ اسلامی ، تمرکززدایی در امور فرهنگی و هنری و تقویت ظرفیت‌های مردمی در فرهنگ، تبادل تجربه‌ها و دانش بومی در میان شهرهای مختلف ایران، توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر و کمک به بهبود کسب‌ و کارهای فرهنگی هنری و صنایع خلاق از دیگر اهداف این شبکه است.

حیدری خاطرنشان کرد: در مرحله دوم، پس از ثبت درخواست اولیه از کارشناسان، فعالان و مدیران به نمایندگی از هر شهر دعوت خواهد شد که برای شرکت در دوره‌های کارگاهی تخصصی و بحث و تبادل نظر درباره اصول و شیوه‌های توسعه رشته‌های مختلف فرهنگی و هنری شرکت کنند. در مرحله سوم، پس از بازگشت نیروهای آموزش‌دیده،  هر شهر برنامه‌ها و فعالیت‌های خود را برای توسعه رشته اعلام‌شده تدوین و به دبیرخانه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر ارسال می‌کنند و هیئت داوران شهرهای خلاق فرهنگ و هنر ایران، بر اساس شاخص‌های مشخص، از میان پرونده‌های رسیده، شبکه‌های شهرهای خلاق هر حوزه موضوعی را شناسایی و طی مراسمی معرفی می‌کند.

او همچنین گفت: شهری که به عنوان شهر خلاق در یک حوزه موضوعی معرفی شود، علاوه بر عنوانی که دریافت می‌کند، محور فعالیت‌های فرهنگی و هنری عمده ملی قرار خواهد گرفت و برای تصدی دوباره این عنوان باید برنامه‌های تازه‌ای را برای شرکت در رقابت‌های جدید ارائه دهد.

 انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد خبر: 98061608205
  • خبرنگار : 71573