آنچه فولاد در سه‌ماهه نخست انجام داد

آنچه از وضعیت صورت‌های مالی در چند جمله بیان می‌شود مطمئنا نشان‌دهنده‌ی نوع مدیریت و کیفیت تأثیرگذاری آن خواهد بود.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام نبض بازار، در واقع فراز و فرود این دستاورد یک فراز و فرود مدیریتی است و از این‌ جهت حائز اهمیت است زیرا بسیاری از سازمان‌ها آن را ملاک ارزشیابی تیم مدیریتی خود قرار می‌دهند.

با نزدیک شدن به سه‌ماهه‌ی دوم سال می‌توان برآورد نسبی در بخش‌های مختلف تولیدی داشت زیرا که نیمی از سال را سپری خواهیم کرد. یکی از ملاک‌هایی که می‌تواند موفقیت یا عدم موفقیت نهادها و بخش‌های تولیدی را نشان دهد مقایسه نقطه‌ایست. گزارش‌ها سه‌ماهه‌ی نخست سال با توجه به اینکه صورت‌های سود و زیان و نیز میزان تولید و فروش را نشان می‌دهد معیار خوبی برای این کار است. آنچه از وضعیت صورت‌های مالی در چند جمله بیان می‌شود مطمئنا نشان‌دهنده‌ی نوع مدیریت و کیفیت تأثیرگذاری آن خواهد بود. در واقع فراز و فرود این دستاورد یک فراز و فرود مدیریتی است و از این‌ جهت حائز اهمیت است؛ زیرا بسیاری از سازمان‌ها آن را ملاک ارزشیابی تیم مدیریتی خود قرار می‌دهند.

فولاد مبارکه در قاب سه‌ماهه‌ی نخست دستاوردهای قابل‌تأملی داشته که بدون شک نشان‌دهنده‌ی نقشه‌ی راهی است که تیم مدیریتی این واحد بزرگ تولیدی ترسیم کرده است. فولادی‌ها که همواره در چند سال گذشته جزو چند قدرت بزرگ اقتصادی کشور هم به لحاظ کیفی و هم به لحاظ کمی بوده‌اند در سه‌ماهه‌ی نخست سال ۹۸ نیز این موضوع را نشان دادند و در نهایت آنچه اتفاق افتاد هر چند با شناختی که از فولاد وجود داشت قابل پیش‌بینی بود اما در شرایط فعلی اقتصادی و هجمه‌ی سنگین تحریم‌ها کاملاً مثال‌زدنی و قابل‌ تحسین است.

سود خاص فولاد مبارکه نسبت به سه‌ماهه‌ی سال ۹۷ افزایش ۱۲۹ درصدی داشت که با توجه به وضع شدیدترین تحریم‌های ایالات‌متحده در خصوص فلزات کشور دستیابی به این موفقیت بسیار بزرگ و چشمگیر است.

سود انباشته فولاد نیز با رسیدن به بیش از ۱۵۷.۱۹۷ میلیارد ریال در سه‌ماهه‌ی نخست نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ افزایش ۶۹ درصدی داشته است.

سود هر سهم فولاد مبارکه بیش از هر افزایش دیگری به چشم می‌آید زیرا با رسیدن به ۲۹۰ ریال سود هر سهم و افزایش ۱۳۰ درصدی نسبت به سه‌ماهه‌ی ۹۷ همه‌ی سهامداران فولاد را بیشتر از گذشته خوشحال و امیدوار کرد.

اما در بخش تولید و فروش نیز این موفقیت ادامه داشت. فولادی‌ها که در سه‌ماهه‌ی سال ۹۷ به میزان ۱.۴۶۳ تن ‌فروش داخلی داشتند در سه‌ماهه‌ی سال ۹۸ این میزان را به ۱۶۰۵ تن افزایش دادند.

فروش صادراتی فولاد نیز همین وضعیت را داشت و در مقایسه با فروش ۳۴۱ هزار تنی سه‌ماهه ۹۷ این مقدار به ۳۴۳ رساند.

افزایش چشمگیر فروش محصولات سرد در بخش صادراتی از جمله نکات قابل‌ توجه کارنامه‌ی فولادی‌هاست.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • سه‌شنبه/ ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98061206235
  • خبرنگار : 30054