به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، علی اصغر پیوندی، در سفر به خراسان جنوبی و در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سیل اخیر در ۲۴ استان کشور، موجودی انبارهای امدادی را تخلیه کرده که با تزریق اعتبارات برنامه و بودجه، وضعیت انبارها به شرایط قبل برمیگردد.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به پدیده خشکسالی، هم تصریح کرد: پدیده خشکسالی باعث رنج ۱۷ میلیون نفر از مردم کشور شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به فعالیت ۵۰ هزار امدادگر در سطح کشور، بیان کرد: در خراسان جنوبی محدودیت جذب امدادگر بر اساس پایگاهها نداریم.
پیوندی با اشاره به سفر به نهبندان برای بازدید از کاروان نذر آب ۲، اظهار کرد: سال گذشته ۳۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات داخلی برای فعالیت های کاروانهای سلامت هزینه شد.
وی یادآور شد: کاروانهای نذر آب از مردادماه سال جاری راه اندازی شدهاند و با راه اندازی آنها درصدد کاهش مشکلات درمانی و بهداشتی روستاها هستیم.
وی اظهار کرد: خراسان جنوبی استانی پهناور بوده و تراکم نسبی جمعیت در آن کم است. دو کریدور در این استان واقع شده و متاسفانه شاهد حوادث تلخ ترافیکی در خراسان جنوبی هستیم و جمعیت هلال احمر باید جبران این صدمات را برعهده گیرد.
پیوندی ادامه داد: در حال حاضر ۵۰۰ روستا در خراسان جنوبی به شکل سیار آبرسانی میشوند و این امر باعث تشدید مشکلاتی از جمله بیماریها خواهد شد.
وی با اشاره به وقوع حوادثی از جمله زلزله در استان، اظهار کرد: خراسان جنوبی دارای ۲۳ پایگاه ثابت و شش پایگاه سیار و ۱۱ شعبه هلال احمر در ۱۱ شهرستان است.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور بیان کرد: یکی از مشکلات موجود در این استان، فاصله زیاد پایگاههای امداد با توجه به وسعت استان است.
پیوندی با بیان اینکه پایگاههای امدادی در واقع محل خدمت رسانی میدانی به مردم و نقطه اتصال با مردم است، تصریح کرد: با توجه به حوادثی که استان را تهدید میکند، باید فاصله پایگاهها از یکدیگر کمتر و تعداد آنها بیشتر شود.
وی با بیان اینکه در کل کشور ۵۹۸ پایگاه امدادی فعال هستند که تا رسیدن به ۱۲۰۰ پایگاه که استاندارد جهانی است، فاصله بسیاری دارد، بیان کرد: رسیدن به این میزان استاندارد جز با کمک مردم و خیرین و همه اقشار محقق نخواهد شد.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور خاطرنشان کرد: مقرر شده است در هفته دولت سال ۹۹ پنج پایگاه را در نقاطی که با نظر استاندار خراسان جنوبی و مدیرعامل هلال احمر استان، ضروری تشخیص داده شود، به تعداد پایگاه موجود اضافه کنیم.
پیوندی، پروژههای نیمه تمام هلال احمر استان را از دیگر موارد مهم در خراسان جنوبی مطرح کرد و افزود: در سطح خراسان جنوبی پروژههای نیمه تمامی وجود دارد که در سالهای قبل در استان کلید خورده و به دلایلی به طول انجامیده است.
وی تصریح کرد: یکی از این پروژهها، مجتمع تجاری، اداری هلال در مرکز استان بوده که پروژه رفاهی برای مردم است و آغاز عملیات اجرایی آن از سال ۹۱ شروع شده و قرار بود تا سال ۹۴ به بهره برداری برسد که این مهم محقق نشد.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه تصمیمات نادرست ساخت پروژه مجتمع هلال را طولانی کرده است، خاطرنشان کرد: بخش تجاری این مجتمع تا پایان سال جاری به مردم واگذار میشود و با تعامل به عمل آمده و تزریق اعتبارات تا سال بعد کل پروژه قطعا به اتمام خواهد رسید.
پیوندی ادامه داد: پروژه دیگر، سایت اصلی جمعیت از جمله آشیانه بالگرد است که امیدواریم منابع به گونهای تأمین شود تا این پروژه در آیندهای نزدیک تکمیل و به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به راه اندازی داروخانه مرکزی هلال در استان، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم این داروخانه را نیز با تزریق منابع به مدار خدمت رسانی برسانیم.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به حمایتهای استاندار خراسان جنوبی در خصوص پروژههای هلال احمر، تصریح کرد: برخی از شهرستانهای استان انبار امدادی ندارند که برای این شهرستانها انبار امدادی راه اندازی خواهد شد.
پیوندی افزود: در حال حاضر ۷۹ دستگاه کامیونت خریداری شده که امیدواریم با تزریق پنج کامیونت به خراسان جنوبی بتوانیم قسمتی از مشکلات ترابری، امدادی، لجستیک و مخابراتی را مرتفع کنیم.
انتهای پیام