این فعال حوزه رسانه در گفتوگو با ایسنا، اضافه کرد: مطبوعات خوب کار میکنند اما مشکلات، زیاد است؛ مشکلات قانونی که دست و پاگیر هستند و حیف است که مطبوعاتمان دیگر مثل چهار دههی قبل که ما بودیم نیست.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم تقویت آموزش روزنامهنگاری برای خبرنگاران عصر جدید، یادآور شد: اساتید روزنامهنگاری اغلب از صحنه دورند؛ به همین منظور بحث آموزش کمرنگ شده است و کمرنگ شدن آموزش روزنامهنگاری برای نسل امروز شکاف ایجاد کرده است. کمی باید بحث تئوری و عملی روزنامهنگاری با یکدیگر تلفیق بشوند و دانشجویان بیشتر با شیوهی رسمی کار آشنا بشوند.
شادمانی در همین زمینه به مقایسه کار روزنامهنگاران قدیمی و جدید پرداخت و اظهار کرد: در دورهای که ما در حوزه روزنامهنگاری فعالیت میکردیم، دانشجویان روزنامهنگاری به ندرت این امکان را داشتند که از تمام مراحل روزنامهنگاری و تحریریه بازدید کنند و از نزدیک با شیوه کار مطبوعات، خبرنویسی و شیوه روزنامهنگاری نوین آشنا شوند.
او اضافه کرد: متاسفانه امروزه فقط به صرف خبرهای شبیه به هم بسنده شده و در نهایت چیزی که در خروجی روزنامهها میبینید، شبیه به هم و تکراری است؛ به دلیل اینکه منبع یکی است؛ این در حالی است که در گذشته خبرنگار جستجوگر بود، به همین جهت هر روز نسبت به وقایع روز جامعه گزارش داشتیم اما مطبوعات امروزه تبدیل به بولتن تقریبا دولتی شدهاند.
انتهای پیام