معاون وزیر کار به ایسنا خبر داد

اجرای طرح "یارانه دستمزد" برای ایجاد و حفظ اشتغال

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که طرح "یارانه دستمزد» برای ایجاد و حفظ اشتغال در استان‌های پر بیکار در دستور کار قرار گرفته است، گفت: این طرح یکی از طرح‌های دولت در راستای سیاست‌های رونق بازار کار است که مقرر شده در استان‌هایی که نرخ بیکاری زیاد است، اجرا شود.

عیسی منصوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پیش بینی ما برای سال ۹۸ در دو سناریو انجام شده است که یک مورد آن براساس برنامه ششم توسعه بوده و در آن مقرر شده یک میلیون شغل جدید ایجاد شود؛ ولی واقعیت اقتصادی کشور نشان‌دهنده این است که از این شاخص‌ها و معیارها دور هستیم.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی حاکم در کشور، پیش بینی می‌شود حدود ۵۷۰ هزار شغل جدید را در سال جاری ایجاد کنیم.

منصوری در خصوص سیاست‌های جدید معاونت اشتغال وزارت کار برای توسعه اشتغال، اظهار کرد: علاوه بر برنامه‌های توسعه اشتغال روستایی، اعطای تسهیلات و مداخلات توسعه‌ای که در دستور کار وزارت کار است، برنامه اشتغال فراگیر، طرح تکاپو، طرح کارورزی و مشوق‌های بیمه‌ای برای کارفرمایانی که ثبات اشتغال ایجاد می‌کنند، نیز در اولویت قرار دارد.

منصوری با بیان این‌که احیا و تثبیت اشتغال موجود، در برنامه کاری وزارت قرار گرفته است، ادامه داد: بخشی از بنگاه‌های اقتصادی به دلیل شرایط حاکم در کشور دچار نوسانات شده و فعالیت بخشی از واحدها متوقف و یا کم شده است؛ در واقع با طیفی از مسائل در رابطه با بنگاه‌ها مواجه هستیم که تمام تلاش دولت این است که این مسائل را مرتفع کند.

وی افزود: وزارت کار ضمن این‌که برای افزایش اشتغال پذیری  و کاهش هزینه اشتغال، به بنگاه‌هایی که اشتغال موجود را حفظ کرده و و از ریزش نیروی کار خودداری کرده‌اند، کمک می کند؛ از سویی نیز برای احیای اشتغال و فعالیت تمام عیار بنگاه‌ها اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

وی با بیان این‌که در دوران تحریم ۲۲ رشته فعالیت‌های دارای رونق اقتصادی را در اولویت قرار داده و با دستگاه های مختلف در این خصوص توافقاتی کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: همچنین این موضوع را در بودجه سال ۹۸ لحاظ کردیم؛ چرا که این رشته‌ها دارای اثربخشی و درآمد زایی زیادی هستند.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که در سال‌های گذشته  در تامین منابع مربوط به ارائه مشوق‌های بیمه‌ای به کارفرمایانی که اشتغال ایجاد می‌کنند، با کندی مواجه بودیم، اضافه کرد: خوشبختانه امسال با حمایت‌های رئیس‌جمهور و سازمان برنامه و بودجه محدودیت‌های منابع بودجه‌ای رفع شده است.

وی گفت: همچنین مباحث مرتبط با مهارت آموزی را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم؛ امید است در این خصوص به نتایج موفقی دست یابیم.

منصوری با اشاره به وضعیت اشتغال در استان آذربایجان شرقی، عنوان کرد: علی‌رغم رکود و کاهش نیروی کار که در سال گذشته و اوایل امسال در این استان مواجه بودیم، به تدریج در بخش صنعت رونق را تجربه خواهیم کرد؛ چرا که قابلیت‌های زیادی وجود داشته و  حمایت از سرمایه گذاران و صاحبان کسب و کار در صنعت کفش در اولویت قرار داده و منابعی را برای این حوزه اختصاص دادیم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۷ شهریور ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 98060703557
  • خبرنگار :