به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، فشار بر روی دلار امروز نیز در جریان معاملات ارزی ادامه داشت تا دلار مجددا از صعود باز بماند. شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارز های جهانی را اندازه می گیرد بدون تغییر نسبت به روز گذشته خود در سطح ۹۸.۰۱۳ واحد باقی ماند.
دلار این هفته با رد و بدل شدن سیگنال های مختلف از طرف مقامات آمریکا و چین بر سر مسائل تجاری، روند پرنوسانی را تجربه کرده است. به نظر میرسد دو طرف در مقطع کنونی خواهان کاستن از تنشهای تجاری و بازگشت به میز مذاکرات هستند.
از سوی دیگر اما کاهش مجدد بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه داری آمریکا به کمک ین ژاپن آمد تا ارزش این ارز مجددا تقویت شود. بازدهی این اوراق با قرار گرفتن در سطح ۱.۴۶۱ درصد اکنون فاصله کمی تا پایین ترین سطح ثبت شده این اوراق در دو سال اخیر دارد. تاکویا کاندا، مدیر عمومی موسسه " گتیم" با اشاره به روند نزولی بازرهای مالی در هفته گذشته گفت: بازارها دست کم به طور موقتی از آشفتگی روزهای قبل خارج شده اند. با این حال بازدهی اوراق قرضه وزارت خزانه داری آمریکا نشان میدهد که چشمانداز اقتصاد جهانی از دید معامله گران تیره است و این مساله باعث پیشی گرفتن شمار خریداران ین به نسبت فروشندگان آن شده است.
هر دلار با ۰.۳۵ درصد کاهش به ۱۰۵.۶۸ ین رسید اما یورو با ۰.۱ درصد کاهش و به ازای ۱.۱۰۹۱ دلار مبادله شد. پوند با صعود ۰.۱ درصدی به بالاترین سطح خود در طول این ماه رسید و به ازای ۱.۲۳۱ دلار مبادله شد. ارزش پوند پس از آن تقویت شد که جرمی کوربین، رهبر مخالفان دولت در پارلمان گفت هرکاری بتواند انجام خواهد داد تا جلوی خروج بدون توافق انگلیس از اتحادیه اروپا را بگیرد.
دلار استرالیا دیگر ارز کاهشی در برابر دلار بود و به ۰.۶۶۷۷ دلار امریکا رسید.
انتهای پیام