به گزارش ایسنا، میر حمایت میرزاده نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس گفت: در نطق امروز خود به اصول ۶۷ و ۴۸ قانون اساسی و ماده ۱۲۱ برنامه ششم اشاره میکنم. با استناد به اصل ۶۷ قانون اساسی به نمایندگی مردم گرمی در مجلس ۱۱۸۷ روز پیش در برابر قرآن برای پاسداری از حریم اسلام دستاوردهای نظام سوگند یاد کردیم که در جهت استقلال کشور و حفظ حقوق مردم و در جهت دفاع از قانون اساسی تلاش کنیم. سومین سال اجرای برنامه ششم توسعه است ماده ۱۲۱ برنامه ششم توسعه در بخش نظارت و ارزیابی دولت را به ارائه گزارشات نظارتی سالانه برنامه ششم در خصوص چگونگی تحقق اهداف به صورت سه ماه، شش ماه و سالانه به مجلس مکلف کرده است با توجه به عدم تهیه تعداد قابل توجهی از آییننامههای اجرایی آیا فکر نمیکنید زمان آتش بس وضع قانون جدید فرا رسیده است؟
میرزاده تاکید کرد: قانون اساسی، برنامه ششم، قانون بودجه همگی ظرفیتهای زیادی را برای توسعه کشور دارند به شرطی که نقش نظارتی را دو چندان کنیم. در سومین سال اجرای برنامه ششم گزارش دولت در خصوص میزان تحقق اهداف برنامه ضروری است براین اساس قرار بود متوسط رشد سالانه صادرات غیرنفتی ۲۱.۷ درصد اشتغال ۳.۹ درصد، سرمایه گذاری ۲۱.۵ درصد و رشد متوسط درآمدهای مالیاتی ۲۵.۵ درصد نرخ تورم ۸.۸ درصد و نرخ بیکاری ۱۰.۲ درصد باشد. آیا چنین است؟
نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ریشه یکی از مشکلات اساسی ما برنامه محور نبودن است.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد عدالت در تخصیص اعتبارات به تمامی استانهای کشور بیان کرد: لابی گری و صف کشیدن برای اخذ دستور از وزرا برای گرفتن امکانات بیشتر برخلاف سوگندنامه و اصل ۶۱ قانون اساسی است یعنی ۴۰ سال بعد از انقلاب شهرهای مانند گرمی دچار مشکلات آبراه و آسفالت است. یا هیچ شاخصی در کشور برای توزیع عادلانه امکانات وجود ندارد یا به آن عمل نمیکنیم. هر دستگاهی مدعی است امکانات را براساس شاخص علمی توزیع میکند و این کار را براساس لابی گری انجام نمیدهد؛ پس لطفا شاخصها را رسانهای کنید.
نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: به عنوان پایلوت میتوانید شهرستان ما را که در شاخص جمعیت یک هزارم ایرانی اسلامی است بررسی کنید که آیا یک هزارم امکانات کشور در آن قرار دارد یا خیر. معاون اول رییس جمهور صورت جلسات سه سال گذشته ستاد اقتصاد مقاومتی مربوط به گرمی را مورد بررسی قرار داده که اگر مسوولی به وعدههای خود عمل کرده مورد تشویق قرار دهد. تبعیض میان دستگاهها از تبعیض میان روستایی بیشتر است؛ برای مثال آموزش و پرورش مطالبات ۱۵ ساله دارد ولی دستگاه دیگری تمام مواد را حتی قبل از این که ابلاغ شود اجرا میکند.
انتهای پیام