پیام‌های که در فقدان داریوش اسدزاده مخابره شد

در پی درگذشت داریوش اسدزاده، مدیرعامل موسسه تصویر شهر، خانه هنرمندان، بنیاد سینمایی فارابی،معاون هنری وزارت ارشاد پیام‌های تسلیت جداگانه ای منتشر کردند.

هاشم میرزاخانی مدیرعامل موسسه تصویر شهر و دبیر هفتمین جشنواره بین المللی فیلم شهر در پیامی درگذشت داریوش اسدزاده را تسلیت گفت.

به گزارش ایسنا،وی در این پیام نوشته است:

إِنَّا لِلّه و إِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ

امروز هنرمندی مردم مدار و انسانی نیکوکار از میان ما رفت و به دیار حق پیوست.

اینجانب فقدان این هنرمند شریف و پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون مرحوم داریوش اسدزاده را که برای نسل های مختلف خاطره ساخت و نقش های مهمی را در ذهن مردمان این سرزمین ماندگار کرد به خانواده محترم، فرزندان گرامی، جامعه هنری و دوستداران پرشمار ایشان تسلیت گفته و برای آن فقید سعید از درگاه خداوند رحمان رحمت و بخشایش و برای بازماندگان گرامی صبر و سلامت مسألت دارم.

یادش گرامی و روحش شاد

یادآوری می شود که مراسم بزرگداشت این هنرمند فقید همزمان با آیین افتتاحیه هفتمین دوره جشنواره فیلم شهر برگزار شد.

مدیرعامل خانه هنرمندان ایران درگذشت داریوش اسدزاده را تسلیت گفت

مجید رجبی معمار درگذشت داریوش اسدزاده را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، مجید رجبی معمار، مدیرعامل خانه هنرمندان ایران درگذشت داریوش اسدزاده بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون را تسلیت گفت.

در متن این پیام آمده است:

در نهایت تالم و اندوه فراوان، داریوش اسدزاده؛ هنرمند پیشکسوت عرصه هنرهای نمایشی که با بیش از نیم قرن فعالیت هنری، یادی جاویدان از خود در اذهان مردم این سرزمین حک کرد، دار فانی را وداع گفت.

اسدزاده با حضور در صحنه نمایش از تئاتر تا سینما و تلویزیون، به ایفای نقش‌های ماندگار پرداخت و آثار ارزشمندی از خود به جا گذاشت که برای همیشه در عرصه فرهنگ و هنر این کشور زنده خواهد ماند.

درگذشت این هنرمند عزیز را به بازماندگان محترم او و نیز خانواده هنرهای نمایشی کشور تسلیت گفته و از خداوند متعال برای آن هنرمند فقید روحی شاد و آرام طلب دارم.

پیام تسلیت بنیاد سینمایی فارابی برای درگذشت داریوش اسدزاده

در پی درگذشت «داریوش اسدزاده» بازیگر پیشکسوت سینما و تئاتر، بنیاد سینمایی فارابی در پیامی درگذشت این هنرمند را به خانواده وی و جامعه هنری تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در این پیام آورده است:

«در نهایت تالم و اندوه فراوان، یکی دیگر از بازیگران پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون را از دست دادیم اما نامش با آثاری که از خویش بر صفحه هنر ایران به جای گذاشته، ماندگار است.

یقین است که هیچ گاه تصویر مهربان آن مرد دوست داشتنی و همیشه حاضر در عرصه‌های هنری از یادها و خاطره‌ها محو نخواهد ماند.

ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم ایشان و جامعه هنری کشور، از درگاه ایزد یکتا، برای بازماندگان و دوستدارنش، صبر جمیل و برای روح بلندش، آرامش ابدی را مسئلت می‌نمایم.»

تسلیت معاون امور هنری برای درگذشت داریوش اسدزاده

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت داریوش اسدزاده، هنرمند پیشکسوت تئاتر، تلویزیون و سینما را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمجتبی حسینی در پیام تسلیت برای درگذشت داریوش اسدزاده نوشته است: داریوش اسدزاده هنرمند ارزشمند چند دهه در تئاتر و هنر ایران فعالیت کرد و بخشی از تاریخ و خاطرات تئاتر و سینما با نام و یاد این هنرمند همراه است و با حضور فعال خود همواره مایه دلگرمی جوانان در عرصه هنر بود.

حسینی در ادامه این پیام آورده است: درگذشت این هنرمند پیشکسوت و گرانقدر را به خانواده گرامی اش، هنرمندان و دوستداران هنر تسلیت می گوییم و برای آن زنده یاد، بهترین درجات را از درگاه خداوند متعال آرزو دارم. روحش شاد و یادش گرامی.

پیام تسلیت مدیرعامل موزه سینمای ایران برای درگذشت داریوش اسدزاده

مهران عباس انارکی مدیرعامل موزه سینمای ایران در پیام کوتاهی درگذشت «داریوش اسدزاده» بازیگر سینما، تاتر و تلویزیون را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی موزه سینما، متن پیام تسلیت مهران عباسی انارکی به شرح زیر است:

هنرمندی توانا و مردمی، جهان خاکی را به سوی منزلگاه ابدی خویش ترک کرد. بی شک نام داریوش اسدزاده درتاریخ هنر ایران ماندگار خواهد بود.

درگذشت « داریوش اسدزاده» را به خانواده محترم آن مرحوم و دوستداران و جامعه سینمایی و هنری تسلیت عرض نموده، از درگاه پروردگار ، علو درجات و آرامش ابدی را برای ایشان مسئلت دارم.

داریوش اسدزاده، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون، متولد یکم آذر ۱۳۰۲ در کرمانشاه بود. او در ۲۰ سالگی وارد عرصه بازیگری شد و سال‌ها در مقام بازیگر، نویسنده و کارگردان در تئاتر تهران (نصر) فعالیت کرد. در دهه ۴۰ و ۵۰ شمسی در بیش از ۵۰ فیلم سینمایی ایفای نقش کرد. او پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران را ترک کرد و در سال ۱۳۶۵ پس از ۱۰ سال اقامت در آمریکا بازگشت و در دو سریال «سمندون» و «خانه سبز» و فیلم‌های سینمایی نیوکاسل، حکایت دریا، شکلاتی، ۵۰ کیلو آلبالو، زندگی و دیگر هیچ، رفقای خوب، یتیم‌خانه ایران، مرگ در می‌زند، سلام پدر بزرگ، ساکن خانه چوبی، دوازده صندلی، خاطره، جعبه موسیقی، این ترانه عاشقانه نیست، ستاره بود، آبادان، کفش‌های جیرجیرک‌دار، بوی کافور، عطر یاس، روز شیطان، سفر به‌خیر، بلوف، شاهین طلایی، همسر، رابطه پنهانی، دو نیمه سیب، زمان از دست رفته، آخرین لحظه، گل مریم و ارثیه بازی کرده است.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۳ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۷:۰۹
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 98060301398
  • خبرنگار :