به گزارش ایسنا، علیاکبر صفرزاده در شورای مبارزه با مواد مخدر استان افزود: در حاشیه شهرها کودک آزاری، همسر آزاری و قتلها ناشی از مصرف موادمخدر به ویژه شیشه است.
صفرزاده گفت: دستگاههای درمانی و حمایتی حوزه مبارزه با موادمخدر باید زیرمجموعههای خود را اصلاح کنند زیرا تا این حوزهها درست نشوند درمان اتفاق نخواهد افتاد.
وی با اشاره به اینکه اولویت دستگاه قضا شناسایی سرشبکههای موادمخدر و دستگیری آنان است، افزود: پاکسازی مناطق آلوده در استان نیز از اولویتهای دیگر دستگاه قضایی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان نیز در این نشست بیان کرد: برای برطرف کردن فاصله ها با سایر استانهای کشور باید برنامههای ویژهای ارائه شود.
سید محمد هاشمیشهری گفت: سال گذشته معادل تمام کشور در سیستان و بلوچستان مراکز DIC داشتیم و این مراکز علیرغم بعد اجتماعی خوب تا حدودی باعث ساماندهی معتادان شد که در حال حاضر به سمت دولتی شدن پیش میروند.
وی افزود: سال قبل در برنامه سند محرومیت زدایی مکلف شدیم ۲۶۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته را به ۱۳ مرکز ترک اعتیاد در مراکز جامع سلامت شهرستانهای زاهدان، سراوان، سیب و سوران، میرجاوه و خاش متادون بدهیم که در این مراکز باید پزشک، پرستار، مددکار و روانشناس حضور داشته باشند و اگر بخواهیم این ۱۳ مرکز را تا پایان سال نگه داریم نزدیک به ۲ میلیارد تومان هزینه در برخواهد داشت.
انتهای پیام