به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، هدف ماموریت بدون سرنشین"اروپا کلیپر" که قرار است در حدود سال ۲۰۲۵ پرتاب شود، مطالعه قمر اروپا سیاره مشتری است.
"اروپا" نام یکی از شصت و نه ماهِ سیارهٔ مشتری است. این ماه در سال ۱۶۱۰ میلادی توسط گالیله کشف شد یکی از دلایلی که پژوهشگران به مطالعه و بررسی این قمر علاقه دارند این است که شواهد محکمی وجود دارد که نشان می دهد یک اقیانوس زیرسطحی جهانی در زیر پوسته یخ آن وجود دارد. این اقیانوس ممکن است دو برابر حجم تمام دریاهای کره زمین باشد و برخی محققان معتقدند که این مکان احتمالاً مکانی در منظومه شمسی است که ممکن است در آن حیات حتی در سطح میکروبی وجود داشته باشد.
به همین دلیل است که ناسا مایل است مأموریتی برای تمرکز بر قمر اروپا بفرستد ، اما این قمر به طور مستقیم درون کمربند قدرتمند سیاره مشتری قرار دارد. اروپا کلیپر برای انجام ۴۵ پرواز از قمر اروپا در طی یک دوره سه ماهه و در ارتفاعات ۱۶ تا ۱۶۷۵ مایل (۲۵ تا ۲۷۰۰ کیلومتر)طراحی شده است.
بنابرگفته های پژوهشگران حدود ۱۰ روز طول میکشد تا ماموریت اروپا کلیپر دادهها را جمعآوری کرده و به زمین ارسال کند.
ناسا اعلام کرده است که اگرچه پرتاب این مأموریت برای سال ۲۰۲۵ برنامه ریزی شده است اما ما قصد داریم اگر بشود به منظور کاهش هزینه ها این ماموریت را تا سال ۲۰۲۳ انجام دهیم.
انتهای پیام