رباب داداشی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به پتانسیلهای معدنی استان، بیش از نیمی از معادن غیر فعال استان زنجان قابل توسعه و راهاندازی مجدد هستند.
این مسئول با اشاره به معادن غیرفعال استان، ادامه داد: 200 معدن غیر فعال در استان وجود دارد که بیش از 50درصد آن قابل توسعه است که اینگونه معادن را میتوان با حضور سرمایهگذاران و کمک بخش خصوصی فعال کرد . در تلاشیم بتوانیم با ایجاد زنجیرهای در استان، شاهد فعالیت معادن و استفاده از پتانسیلهای موجود باشیم .
داداشی با بیان اینکه با اجرای طرح احیای معادن، زمینه اشتغالزایی و تولید مواد معدنی فراهم میشود، تصریحکرد: امیدواریم با پویاتر شدن بخش معدن، شاهد حضور سرمایهگذاران جدید در این بخش و استفاده از پتانسیلهای موجود باشیم.
معاون امور معادن و صنایعمعدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، یادآور شد: ۳۸۸ فقره معدن در استان زنجان وجود دارد که از این تعداد ۳۳۳ فقره معدن پروانه بهرهبرداری دارد و در حال حاضر ۱۳۵ معدن در حال برداشت ماده معدنی هستند و ۱۸۸ معدن با وجود داشتن پروانه بهرهبرداری، استخراج مواد معدنی ندارد .
وی میزان ذخایر شناسایی شده انواع مواد معدنی را ۶۱۰ میلیون تن اعلام کرد و گفت: میزان استخراج اسمی مندرج در پروانه بهرهبرداری سالیانه ۱۱ میلیون و ۳۲۰ هزار تن است و مساحت کل محدودههای معادن استان ۲ هزار و ۶۰ کیلومترمربع معادل 9.4 درصد مساحت کل استان است و مساحت عرصههای عملیاتی معادن که دارای مجوز هستند ۱۲ کیلومتر مربع معادل ۵ صدم درصد مساحت کل استان را تشکیل میدهد.
انتهای پیام