به گزارش ایسنا، بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
حالا بر اساس تازهترین آمار و گزارشی که موسسه تحقیقاتی IHS ارائه داده است، روسیه نیز به تازگی تصمیم گرفته است خودروسازان فعال در صنعت تولید خودروهای برقی و الکتریکی را وارد این کشور کند تا آنها بتوانند با راهاندازی و توسعه خط تولید وسائل نقلیه مربوطه، به تولید هرچه بیشتر مدلهای مختلف خودروهای برقی از جمله تمام الکتریکی، هیبریدی و پلاگین هیبریدی بپردازند.
به عقیده بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان، تصمیم و اقدام جدید روسیه برای چراغ سبز نشان دادن به شرکت های خارجی تولیدکننده خودروهای برقی نشان می دهد که نمی خواهد از سایر کشورهای بزرگ و پیشرفته نظیر آمریکا، چین، هند و بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی عقب بیفتد و از قافله توسعه روزافزون زیرساخت های لازم برای استفاده از خودروهای پاک و دوستدار محیط زیست جا بماند.
طبق گزارش وب سایت اویل پرایس، روسیه بدین منظور به تمامی شرکت های خارجی تولیدکننده خودروهای برقی و الکتریکی همچون تسلاموتورز، نیسان موتورز، فولکس واگن، ولوو و تویوتاموتورز اعلام کرده که می توانند با توسعه زیرساخت های لازم برای این وسائل نقلیه و احداث خط تولید انبوه در کارخانه های مستقر در این کشور، جدیدترین مدل های توسعه داده شده خود را روانه بازار روسیه کنند و با فروش آنها سهم قابل توجهی از بازار این کشور را به خود اختصاص دهند.
در سال های گذشته بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامههای خود بدین منظور رونمایی کردهاند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
در میان کشورهای مختلف جهان، برخی از کشورها همچون ایالات متحده آمریکا، چین و اروپا نسبت به سایر مناطق جهان از خریداری و استفاده از خودروهای برقی و دوستدار محیط زیست استقبال بسیار بیشتری نشان دادهاند و بازار فروش خودروهای برقی در این کشورها از رونق بسیار بیشتری برخوردار شده است.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتاً تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.
انتهای پیام