مهدی مطهرنیا، در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه ایالات متحده و برخی از کشورهای اروپایی همچون انگلیس بعد از وقوع جنگ نفتکشها در خلیج فارس این موضوع را مطرح کردند که به دنبال ایجاد یک نظام حقوقی جدید بر اساس یک ائتلاف بینالمللی متشکل از کشورهای قدرتمند در راستای حفظ امنیت کشتیرانی در خلیج فارس هستند، خاطرنشان کرد: ایران از همان ابتدا مخالفت خود را با تشکیل چنین ائتلافی اعلام و تاکید کرده حفاظت از تنگه هرمز و منطقه خلیج فارس بر عهده کشورهای منطقه است.
وی با اشاره به انتشار برخی از اخبار مبنی بر تمایل رژیم صهیونیستی برای پیوستن به این ائتلاف خاطرنشان کرد: ایران، اسرائیل را به عنوان یک کشور و دولت به رسمیت نمیشناسد در حالی که این رژیم توسط برخی دیگر از کشورها به رسمیت شناخته شده است و با توجه به این موضوع، برای آمریکاییها و حتی رقبای آن طبیعی است که این رژیم بخواهند وارد این ائتلاف شود.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی از تنش موجود بین ایران و آمریکا در خلیج فارس به نفع خود استفاده میکند، ادامه داد: در واقع همان طور که آمریکاییها با استفاده از تئوری "جنگ نامتعادل" در منطقه خلیج فارس حضور پیدا کرده و شاهد حضور گسترده این کشور از نظر حجم و کیفیت در منطقه هستیم، اسرائیلیها نیز میخواهند از وضعیت کنونی در راستای حضورشان در منطقه ما سوء استفاده کنند.
وی همچنین با اشاره به سطح ارتباط برخی از کشورهای منطقه با این رژیم خاطرنشان کرد: اکنون ارتباطی گسترده به صورت آشکار و پنهان بین کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی برقرار است و بعید است که آنها در صورت موافقت با تشکیل چنین ائتلافی با حضور رژیم صهیونیستی در آن مخالفت کنند.
مطهرنیا گفت: ایران این رژیم را نامشروع میداند ولی این موضوع مورد قبول سایر کشورها نیست. اگر ایران می خواهد نسبت به این موضوع واکنشی نیز نشان دهد باید اقدامی حساب شده باشد.
انتهای پیام