داوود پیرانی در گفتوگو با ایسنا، میل به ایمنی و امنیت را بخش تفکیک ناپذیر ماهیت همه انسانها دانست و گفت: ایران جزو ۱۰ کشور مخاطرهآمیز در زمینه حوادث و بلایا به شمار میرود و حوادث و بلایا نیز یکی از مهمترین علل مرگ و میر انسانها و خسارتهای مادی به جامعه هستند.
وی با اشاره به اهمیت پیشگیری از سوانح و حوادث، بر لزوم مشارکت همگانی در این موضوع تاکید کرد و گفت: موفقیت دراین حوزه کاری بدون مشارکت همه ذینفعان جامعه بی پایه و اساس است. در این راستا ترویج فرهنگ ایمنی در جامعه از طریق ارایه آموزشهای لازم اصول ایمنی، رسانههای جمعی و تشکیل سازمانهای مردم نهاد و جامعه محور در حوزه پیشگیری ضروری است.
وی در ادامه با بیان اینکه رعایت اصول ایمنی به منظور پیشگیری از خطرات و حوادث جهت حمایت از منابع انسانی و مادی یکی از ضروریترین و با اهمیتترین اقداماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: رعایت اصول ایمنی میتواند باعث افزایش طول عمر و کیفیت زندگی افراد شود و سلامت جامعه را ارتقا دهد. از طرفی ناآگاهی و رعایت نکردن اصول ایمنی حوادثی به دنبال دارد که موجب آسیب های فراوان و خسارات جبران ناپذیری به انسانها و محیط زیست می شود.
پیرانی با بیان اینکه برای ارتقای ایمنی لازم است مخاطرات و حوادث پیرامون خود را شناسایی کرده و تا حد امکان کاهش دهیم، اظهار کرد: تحقق این مساله مشارکت مردم را از برنامهریزی و سیاستگذاری تا اجرا می طلبد، همچنین این اهداف با روحیه و مشارکت جمعی محقق خواهد شد.
این دانشجوی دکتری سلامت در بلایا و فوریتهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به راهاندازی کانون "سلامت، ایمنی و محیط زیست" (HSE) در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، بر برنامه ریزی این واحد در حوزه مدیریت حوادث و سوانح اشاره کرد و گفت: اساتید و اعضای هیات علمی و دانشجویان نخبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این حوزه از ظرفیت و پتانسیلهای بالایی برخوردارند و در همین راستا کانون HSE از حضور تمامی علاقمندان در پروژه های پیشگیری از سوانح و بلایای سازمان ها و ارگانهای متولی دعوت به عمل میآورد.
انتهای پیام