به گزارش ایسنا، چیا سهراب نژاد امروز، ۱۵ مرداد ماه در دیدار جهادگران جهاددانشگاهی با نماینده معزز ولی فقیه که به مناسبت سی و نهمین سالگرد جهاد دانشگاهی صورت گرفت، اظهار کرد: این نهاد با هدف ایجاد روحیه خودباوری، برای انجام فعالیتهای شاخص و فاخر در زمینههای علمی و فرهنگی در کشور تاسیس شد تا به همگان اعلام کند که ما نمونه عملی "ما می توانیم" هستیم .
وی افزود: در طول چهار دهه گذشته جهاد دانشگاهی با سیستم گسترده و زنجیرهای در کشور، منشا خیر و برکات و اتفاقات بزرگی در زمینههای علمی و فرهنگی بوده است و گواه این ادعای ما بیانات مقام معظم رهبری است که بارها در دیدار با جهادگران به آن اشاره کردهاند و مهمترین این بیانات در دیدار اخیر ایشان با ائمه جمعه بوده که از جهاددانشگاهی به عنوان مجموعه ای توانمند و جوان که باید به آن مراجعه شود، نام برده است.
رییس جهاددانشگاهی کردستان بیان کرد: این فرمایشات نشان میدهد مسیری که این نهاد انقلابی در چهار دهه گذشته پیموده، مسیری درست در جهت پیشرفت و آبادانی بوده است و همچنان به سوی قلههای توسعه و پیشرفت حرکت خواهد کرد.
وی ادامه داد: معتقد هستیم که مجموعه جهاددانشگاهی نماد اقتدار سیاسی، دفاعی و اجتماعی بر مبنای اتکا به توان داخلی و بومی و به ویژه باور و امیدواری به جوانان و مجموعه تحصیل کرده و دانشمندان است.
وی تاکید کرد: قطعا نسخه امروز ما در بحث و شرایط اقتصادی کنونی و تحریمهای ناجوانمردانه، اتکا به فناوریهای دانش بنیان ملی و جوانان است. جهاد دانشگاهی نمونه عملی است که روز به روز مراجعه به آن بیشتر میشود.
سهراب نژاد عنوان کرد: برنامهریزیهای گستردهای در طول سالیان گذشته انجام شده که نشان میدهد این نهاد علمی در توسعه فناورانه و فرهنگی نقش داشته است، نگاهی به بیانیه گام دوم انقلاب نشان میدهد که جهاددانشگاهی در بطن این بیانیه قرار دارد و معتقدیم یکی از راههای تحقق بیانیه گام دوم استفاده از توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی است.
رییس جهاد دانشگاهی استان کردستان، تصریح کرد: با وجود اینکه در سالهای اخیر دولت بیشتر به جهاددانشگاهی اعتماد کرده است و هر روز شاهد عقد قراردادهای زیاد و مهمی از سوی این نهاد در سطح ملی هستیم، اما باز با نقطه مطلوب و جایگاه اصلی جهاددانشگاهی فاصله داریم.
وی افزود: این فاصله در جهاددانشگاهی استانها و به ویژه در استانهای جوان و نوپایی چون کردستان کار را برای جهادگران سخت کرده است، چرا که ایجاد اعتماد و باور به ویژه برای جامعه دانشگاهی سخت و زمانبر است و باید ثابت کنیم که ما در کنار جامعه دانشگاهی و نمونه عملی هستیم.
سهرابنژاد با اشاره به اینکه یکی از مبانی اصلی تشکیل جهاد دانشگاهی، شناسایی و برنامهریزی برای خلاها در کشور بوده است، بیان کرد: متاسفانه امروز میبینیم که ما باید به دنبال ماموریتها برویم و این در حالی است که باید این ماموریتها از پیش در جهاد دانشگاهی تعریف شود، چرا که کارنامه این نهاد در زمینههای مختلف ملی، پژوهشی و فناورانه درخشان بوده است.
وی ادامه داد: ایجاد اعتماد و سپردن ماموریتها به جهاددانشگاهی در استان هم برای ما به یک چالش تبدیل شده است، اما همچنان برای قدم برداشتن در راه توسعه استان اعلام آمادگی میکنیم.
رییس جهاددانشگاهی استان کردستان، بیان کرد: برای ورود و موفقیت در پتانسیلهای توسعه استان از جمله ظرفیتهای کشاورزی، نیاز به باور و حمایت داریم و از حداقل امکانات خود برای موفق شدن در ماموریتهای محوله استفاده کرده و بهره خواهیم گرفت.
وی ادامه داد: نقش جهاددانشگاهی در حوزههای فرهنگی استان، پررنگ است و برنامههایی همچون مناظرات دانشجویی و طریق جاوید و کرسی آزاداندیشی در دانشگاهها با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی در جوانان و جامعه دانشگاهی گواه این قضیه است.
سهرابنژاد با اشاره به اینکه یکی از اهداف مهم جهاددانشگاهی بررسی و شناخت نیاز کنونی جامعه است، عنوان کرد: مساله اشتغال، از دغدغههای اصلی مسئولان و مردم استان کردستان است و در این راستا فراهم کردن بستر اشتغال برای ۲۶۰۰ نفر در استان در قالب مشاغل خانگی از جمله اقدامات جهاددانشگاهی است.
وی خاطرنشان کرد: اعتماد برای برگزاری آزمونهای سراسری از دیگر افتخارات جهاد دانشگاهی است و اکنون برگزاری دومین آزمون استخدامی بزرگ کشور به این نهاد انقلابی واگذار شده است و امیدوارم این اعتماد ادامه یابد.
انتهای پیام