با حضور وزیر راه و شهرسازی صورت می گیرد؛

نوسازی ناوگان مسافری و تأمین تجهیزات استراتژیک با توانمندی شرکت‌های ایرانی

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ضمن تشریح برنامه‌های سفر وزیر راه و شهرسازی به پایتخت دریایی کشور در روز سه‌شنبه(15 مرداد)، اعلام کرد: امروز یک فروند شناور 158 نفره به ناوگان مسافری الحاق و 15 دستگاه ترانستینر ساخت ایران در بندر شهید رجایی بهره‌برداری می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، اله مراد عفیفی پور ضمن اعلام جزییات این خبر، اظهار کرد: شناور "الماس قشم یک" به سفارش شرکت تعاونی مسافری خیبر قشم و از محل تسهیلات وجوه اداره شده سازمان بنادر و دریانوردی، تأمین مالی شده است.

وی بدنه تمام آلومینیوم به لحاظ ایمنی و استحکام سازه‌ای، ظرفیت بالای مسافری و طراحی منحصربه‌فرد را ازجمله ویژگی‌های این شناور دانست و افزود: الماس قشم یک که در فهرست شناورهای کلاس کاتاماران(شناور تندرو دو بدنه) قرار دارد، 158 نفر ظرفیت حمل مسافر دارد و در مدت‌زمان 16 ماه ساخته‌شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان گفت: این شناور از امکان دریانوردی با سرعت 22 گره دریایی (حدود40 کیلومتر بر ساعت) در مسیرهای مسافری برخوردار است که زمان تردد بین سرزمین اصلی با جزایر را از یک ساعت به حدود 45 دقیقه کاهش می‌دهد.

عفیفی پور تصریح کرد: با الحاق این شناور جدید ساخت داخل به ناوگان دریایی مرکز استان هرمزگان، تعداد شناورهای مسافری مسیرهای دریایی بین جزیره قشم به بندرعباس و جزایر هرمز و لارک به 39 فروند با ظرفیت 4100 نفر صندلی افزایش می‌یابد.

وی اضافه کرد: همچنین در راستای افزایش توان و پتانسیل بندر شهید رجایی به‌عنوان پیشرفته‌ترین و بزرگ‌ترین بندر کانتینری ایران در زمینه عملیات بندری، عملیات ساخت 15دستگاه ترانستینر(جرثقیل ساحلی ویژه صفافی کانیتنر) با بهره‌گیری از دانش و توان فنی شرکت‌های ایرانی به پایان رسیده و آماده بهره‌برداری است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان مجموع هزینه صرف شده برای طراحی، ساخت و نصب این تجهیزات استراتژیک را 21 میلیون یورو (با قیمت روز 280 میلیارد تومان) از محل اعتبارات داخلی سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد و گفت: با حضور مهندس "اسلامی" وزیر راه و شهرسازی، این تجهیزات به‌صورت رسمی تحویل دو شرکت ترمینال اپراتور بندر شهید رجایی می‌شود.

عفیفی پور گفت: با افزوده شدن این تجهیزات، تعداد ترانستینرهای ملکی سازمان بنادر و دریانوردی در بزرگ‌ترین بندر تجاری کشور به تعداد 60 دستگاه می‌رسد و 28 دستگاه نیز متعلق به بخش خصوصی است.

وی تصریح کرد: این دو طرح در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی، ایجاد خودباوری ملی، رونق تولید و همچنین تقویت ناوگان و تجهیزات دریایی و بندری مهم‌ترین استان ساحلی کشور عملیاتی و بهره‌برداری شده است.


انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 98051507462
  • خبرنگار :