به گزارش ایسنا، در فرودگاه امام خمینی (ره) تا کنون فقط پروازهای خارجی انجام میشد اما به تازگی مدیرعامل این مجموعه اعلام کرده که ایرلاینها در حال برنامهریزی برای برقراری پروازهای داخلی هستند. این اقدام تا کمتر از یک ماه دیگر انجام خواهد شد؛ اولویت نیز شهر مشهد است.
علی رستمی، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفته است: ما برای برقراری پروازهای داخلی اعلام آمادگی و اعلام کردیم ایرلاینهایی که پروازهای خارجی دارند، برای آنکه هواپیما را خالی به فرودگاه حضرت امام انتقال ندهند، می توانند برای فروش پروازهای داخلی برنامه ریزی کنند.
وی با اشاره به اینکه اولویت اول برقراری پروازهای داخلی در فرودگاه امام خمینی (ره) شهر مشهد است، افزود: این پرواز به زودی و در کمتر از یک ماه آینده برقرار خواهد شد. ساعت خاصی نیز برای این پروازها تعیین نشده و اعلام کردهایم هر ایرلاینی که برنامه پروازهای داخلی و خارجی خود را ارائه دهد، از اولویت دریافت ساعت پروازی برخوردار خواهد بود.
رستمی برقراری پروازهای داخلی در فرودگاه حضرت امام را باعث ایجاد یک ظرفیت جدید در هوانوردی منطقه دانست و گفت: حدود ۱۰ میلیون نفر از شهرستانهایی مانند ساوه، قم، رباط کریم، پرند، شهریار و جنوب و شرق تهران در حوزه نفوذ شهر فرودگاهی هستند.
وی ادامه داد: برقراری پروازهای داخلی این قدرت انتخاب را به مسافر میدهد که اگر محل کار یا سکونت وی در نزدیکی فرودگاه امام است، برای پروازهای داخلی از این فرودگاه استفاده کند و اگر در حوزه فرودگاه مهرآباد قرار دارد، به آن فرودگاه رجوع کند. این بستر خوبی برای بالا بردن قدرت انتخاب مردم است و مردم میتوانند با برای مدیریت هزینهها یکی از این دو فرودگاه را انتخاب کنند.
رستمی افزایش دسترسی ساکنان سایر مناطق کشور به پروازهای خارجی را دیگر مزیت برقراری پروازهای داخلی در فرودگاه امام خمینی (ره) توصیف کرد و گفت: بیشتر پروازهای بین المللی کشو از فرودگاه حضرت امام صورت میگیرد، بنابراین اگر مسافر از شهر دیگری قصد پرواز بین المللی داشته باشد، می تواند با پرواز داخلی به فرودگاه امام آمده و از اینجا به خارج از کشور سفر کند. عکس این مساله نیز صادق است.
وی ادامه داد: این اتفاق برای ایرلاینها نیز مزیتهایی دارد. قبل از این ایرلاینها ناچار بودند هواپیماهای خود را خالی از مسافر بین فرودگاه حضرت امام و سایر فرودگاهها جابجا کنند. بنابراین برقراری پروازهای داخلی به نفع ایرلاین است.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه فرودگاه نیز از برقراری پروازهای داخلی منتفع میشود، گفت: نفع فرودگاه نیز در این است که شبکه پروازی تکمیل می شود. و فرودگاه از قبل افزایش پروازها درآمد کسب میکند.
وی ادامه داد: این یک الگوی بینالمللی است؛ برای تبدیل فرودگاه به هاب منطقهای و کاهش زمان ترانزیت، باید میزان پرواز افزایش یابد و این وابسته به تکمیل شبکه پروازی است. همچنین باید بستر لازم برای مسافران کانکشنی بینالمللی فراهم شود.
رستمی رشد فرودگاه امام خمینی (ره) را در رشد و توسعه اقتصاد کشور تاثیرگذار توصیف کرد و گفت: اولین تاثیر این اتفاق رونق گردشگری است. گردشگری، به خصوص گردشگری بینالمللی وابسته به حمل و نقل هوایی است.
وی ادامه داد: امیدوارم ایجاد این بستر خوبی که با راه اندازی منطقه آزاد شکل گرفته، با توسعه شهر فرودگاهی سرعت بگیرد و مجموعه به هدف تعیین شده برای تبدیل به هاب اول بار و هاب دوم مسافر در سالهای آتی دست یابد.
انتهای پیام