مریم منظمی، نایب رئیس بانوان فدراسیون کشتی در مورد تصمیم علیرضا دبیر، رئیس جدید این فدراسیون برای حمایت از کشتی بانوان به ایسنا گفت: قبل از آمدن آقای دبیر شایعه شده بود که ممکن است کشتی بانوان را منحل کند اما درجلسه ای که با او داشتم عنوان کرد چنین حرفی نزده است.
او در این مورد افزود: بعد از مراسم معارفه با آقای دبیر دیدار کوتاهی داشتیم که از من پرسید چند کشتی گیر خانم در کشور داریم ؟ در پاسخ به او گفتم بیش از هزار خانم در کشتی فعالیت میکنند که از این موضوع خیلی تعجب کرد و برایش جالب بود که با وجود سختی این رشته اما دختران راغب به فعالیت هستند. بنابراین گفت دراولین فرصت برای بررسی برنامهها جلسه بگذاریم.
منظمی در مورد جلسه با دبیر گفت: راس ساعت ۶ و نیم صبح تا نزدیک ساعت ۸ جلسه داشتیم که این موضوع نشاندهنده اهمیت ورزش بانوان برای دبیر است. در این جسله دستاوردهایمان در زمان آقای خادم و بنی تمیم و همچنین برنامههایم را ارائه دادم. آقای دبیر از این دستاوردها خوشحال شد و با توجه به اینکه مسابقات جهانی آلیش را پیش رو داریم به صراحت اعلام کرد "برنامههای خود را جلو ببرید و از هیچ حمایتی دریغ نمی کنم."
او در مورد وضعیت حضورش در فدراسیون کشتی گفت: تغییر و تحولات حق طبیعی هر مدیری است. خیلی راحت و دوستانه به آقای دبیر گفتم نیروی وزارت هستم و چنانچه تغییر و تحولی مد نظردارد، اعمال کند. او گفت در این مورد فکر نکردم در نتیجه کارها را پیش ببرید و از شما حمایت میکنم.
منظمی در مورد اعزام تیم ملی آلیش بانوان به مسابقات قهرمانی آسیا در مرداد ماه بیان کرد: این مسابقات به دلیل نامشخص بودن میزبان از سوی اتحادیه جهانی لغو شد. ابتدا قرار بود در چین برگزار شود اما این کشور قبول نکرد در نتیجه تا الان به دلیل نامشخص بودن میزبان مسابقات کنسل است.
او در این مورد افزود: باتوجه به لغو قهرمانی آسیا اولین مسابقات پیش رویمان هنرهای رزمی شهریور ماه در کره جنوبی است. البته اگر میزبان مسابقات آسیایی مشخص شود دختران را اعزام میکنیم چون مسابقات جهانی و آسیایی در اولویت فدراسیون قرار دارد. با وجود اینکه تاکنون میزبانی مشخص نشده اما اردوهایمان را لغو نکردیم.
منظمی درمورد استفاده از مربی خارجی برای تیم ملی گفت: حرف دوم جهان را در رشته آلیش میزنیم که این موضوع نشان دهنده پتانسیل مربیان ایرانی در برگزاری مسابقات و آشنایی با آخرین فنون است. در بخش داوری آلیش هم ۱۴ داور بین المللی داریم به گونهای که داوری مسابقات جهانی این رشته حتی در بخش مردان را داوران ایران برعهده داشتند. قدمت این رشته در کشور کم نیست اما دو سال پیش یک مربی قرقیزستانی برای آموزش فنون به ایران آوردیم.
نایب رئیس فدراسیون کشتی در ادامه افزود: در مورد کشتی کلاسیک مربیانمان تجربه زیادی ندارند اما باید آنها را قویتر کنیم. در نشست با آقای دبیر اگر شرایط فراهم باشد و بتوانیم، طرح بکارگیری مربی خارجی را مطرح میکنیم تا بررسی شود.
انتهای پیام