به گزارش ایسنا، مسلما این خبر خوبی نیست اما تولید جهانی از زمان بحران مالی سال ۲۰۰۹ کاهش سالانه را تجربه نکرده است.
تولید کمتر در غرب به دلیل اختلالات موقتی در دو تولیدکننده بزرگ در آلبراس برزیل و بیکانکور کانادا بوده است. در حالی که هر دو تولیدکننده در فرآینده ازسرگیری مجدد ظرفیت هستند، یک کارخانه اروپایی دیگر به دلیل قیمت پایین زمین خورد.
آنچه که به فضای بازار لطمه قابل توجهی زده، کندی رشد اقتصادی چین بوده است که نبض تولید جهانی آلومینیوم را در دست دارد.
طبق آمار موسسه بینالمللی آلومینیوم، تولید چین در ژوئن ۳.۱ درصد و در شش ماه نخست امسال ۰.۴ درصد کاهش پیدا کرد. ممکن است اختلالات پیش آمده تا پایان سال برطرف شود اما موضوع مهمتر این است که حرکت ماشین تولید آلومینیوم چین بالاخره آهسته شده است. این امر مانع از ادامه رشد صادرات چین نشده اما مشکل اصلی، تقاضا و نه عرضه است.
تولید آلومینیوم در خارج از چین طی نیمه اول سال ۲۰۱۹ به میزان ۰.۶ درصد افت کرد که تا حدودی منعکس کننده کاهش تولید در آلبراس برزیل و بیکانکور کانادا بود.
بر اساس گزارش رویترز، آلبراس که ظرفیت تولید سالانه ۴۵۰ هزار تن آلومینیوم را دارد از آوریل سال گذشته به دلیل کاهش تولید در پالایشگاه آلومینای آلونورته به ظرفیت مشابه، با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت می کند. شرکت هیدروی نروژ که هر دو کارخانه را دارد پس از حل اختلافات محیط زیستی با مقامات برزیل، در حال بازگرداندن تولید این دو کارخانه به ظرفیت کامل است.
انتهای پیام