به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۱۴۲۲ دلار و سه سنت رسید.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۴۲۲ دلار و ۶۰ سنت رسید.
برخی از سرمایه گذاران در آستانه نشست بانکهای مرکزی بزرگ جهان به سودگیری از رشد اخیر قیمت طلا پرداختند. نشست سیاست پولی بانک مرکزی اروپا روز جاری و نشست بانک مرکزی آمریکا روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته آینده برگزار می شود.
به گفته بنجامین لو، تحلیلگر شرکت "فیلیپ فیوچرز"، قیمت طلا در بازه محدودی قرار گرفته است. برخی از مدیران سرمایه در آستانه نشست بانک مرکزی آمریکا و همچنین نشست روز جاری بانک مرکزی اروپا معاملاتشان را تعطیل کردهاند.
عامل دیگری که باعث افت قیمت طلا شد، رشد شاخص دلار آمریکا بود که روز گذشته به بالاترین حد خود در دو ماه اخیر صعود کرد. قویتر شدن ارزش دلار، طلا را برای خریداران غیرآمریکایی گرانتر میکند.
سرمایه گذاران انتظار دارند بانک مرکزی آمریکا در نشست هفته آینده خود نرخهای بهره را کاهش دهد. کاهش نرخهای بهره آمریکا، ارزش دلار را با کاهش روبرو میکند در حالی که جذابیت سرمایه گذاری در طلا که سوددهی ندارد را افزایش میدهد.
بر اساس گزارش رویترز، قیمت هر اونس طلا از زمانی که در اوایل ماه مه به رکورد پایین ۱۲۶۵ دلار و ۸۵ سنت سقوط کرد، به دلیل دورنمای تسهیل سیاست پولی بانکهای مرکزی بزرگ جهان، نشانههای کندی رشد اقتصاد آمریکا و تنشهای ژئوپلیتیکی، بیش از ۱۲ درصد یا ۱۵۰ دلار گران شده است.
موجودی طلای "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایه گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز چهارشنبه ۰.۱۱ درصد کاهش یافت و به ۸۲۲.۲۵ تن رسید.
به گفته وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز، هر اونس طلا در محدوده ۱۴۱۲ تا ۱۴۲۷ دلار خنثی به نظر میرسد و با خروج از این محدوده، جهت حرکت مشخصی پیدا خواهد کرد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۶ درصد کاهش پیدا کرد و به ۱۶ دلار و ۴۸ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد افزایش، ۸۷۴ دلار و چهار سنت معامله شد. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۵۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید.
انتهای پیام