به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت ۸۵ سنت یا ۱.۴ درصد افزایش یافت و به ۶۳ دلار و ۳۲ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت در اوایل معاملات روز دوشنبه یک دلار افزایش پیدا کرده بود.
بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۴۷ سنت یا ۰.۸ درصد افزایش یافت و به ۵۶ دلار و ۱۰ سنت در هر بشکه رسید.
شاخص قیمت نفت آمریکا هفته گذشته بیش از هفت درصد و نفت برنت بیش از شش درصد کاهش داشت.
ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت OANDA در یادداشتی نوشت: ضعیف شدن تقاضای جهانی و رشد ذخائر آمریکا نمودارهای نفت را بسیار منفی کرده اما با بالا ماندن تنشها در خلیج فارس، این وضعیت ممکن است تغییر کند.
هفته گذشته آمریکا مدعی شده بود یکی از ناوهای آمریکایی یک پهپاد ایرانی را در نزدیکی تنگه هرمز هدف قرار داده است اما ایران این ادعا را تکذیب کرد.
در این بین مختل شدن عرضه نفت در لیبی از رشد قیمتهای نفت پشتیبانی کرده است. شرکت نفت ملی لیبی روز شنبه در الشراره که بزرگترین میدان نفتی این کشور است، وضعیت اضطراری اعلام کرد. تولید این میدان روز جمعه متوقف شده بود و در نتیجه باعث از دست رفتن حدود ۲۹۰ هزار بشکه در روز تولید نفت لیبی شد.
در این بین آماری که هفته گذشته منتشر شد نشان داد: صادرات نفت خام عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است، در ماه مه به پایینترین حد در یکسال و نیم گذشته سقوط کرده است.
براساس گزارش رویترز، همچنین گزارش شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز نشان داد شرکتهای انرژی آمریکایی هفته گذشته برای سومین هفته متوالی شمار دکلهای حفاری نفت را کاهش دادند با این حال آمریکا همچنان بزرگترین تولیدکننده نفت جهان است.
انتهای پیام