به گزارش ایسنا، پروفسور منظور حسین سومرو امروز (سهشنبه) در حاشیه چهارمین اجلاس هیات امنایی بنیاد علمی اکو و پنجمین نشست کمیته اجرایی آن در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: چهارمین نشست اعضای هیاتمدیره بنیاد علمی اکو با هدف تشویق به انجام فعالیتهای فناورانه، نوآورانه و تکنولوژی در منطقه برگزار میشود.
وی افزود: ۱۰ کشور عضو در این نشست تصمیماتی را اتخاذ میکنند.
وی با بیان اینکه کشورهای ایران، پاکستان و ترکیه سه عضو اصلی بنیاد علمی اکو هستند، تصریح کرد: این کشورها این بنیاد را پایهگذاری کردهاند، هفت کشور ترکمنستان، آذربایجان، افغانستان، قرقیزستان، قزاقستان، تاجیکستان و ازبکستان دیگر اعضای این بنیاد هستند که در کنار یکدیگر برای دستیابی به توسعه و رشد اقتصادی از طریق فعالیتهای فناورانه و نوآورانه و ارتقای تکنولوژی تلاش میکنند.
رئیس سابق بنیاد علمی اکو با تاکید بر اینکه نشست امروز مهمترین جلسه بنیاد علمی اکو است و درباره مباحث مهمی مانند بودجه و فعالیتهای پیش روی بنیاد بحث و تبادل نظر شد، خاطرنشان کرد: در دوره گذشته، پاکستان رئیس این بنیاد بود که امروز ایران به عنوان رئیس جدید آن انتخاب شد و برنامههای اکو را هدایت خواهد کرد.
وی درباره مهمترین اقدامات و برنامه بنیاد علمی اکو در آینده، گفت: سرمایهگذاری بر روی کودکان و آموزش آنها بر اساس روشهای کاوشگرانه به آنها از سطح دبستان برنامه بعدی ما است. اغلب برنامههای آینده پیرامون کودکان است که در رشد اقتصادی کشورهای عضو بسیار موثر خواهد بود.
سومرو خاطرنشان کرد: همکاری علمی بین دانشآموزان، اساتید و معلمان در کشورهای منطقه سهم زیادی در فعالیتهای آینده بنیاد علمی اکو دارد و قرار است در زمینه سرمایهگذاری در پارکهای علمی و فناوری نیز اقدامات مناسبی صورت گیرد.
به گزارش ایسنا، دومین روز چهارمین اجلاس هیات امنای بنیاد علمی اکو و پنجمین نشست کمیته اجرایی آن سهشنبه ۱۸ تیر با حضور وزرای علوم کشورهای پاکستان و ایران و دبیرکل اکو و هیات بلند پایه کشورهای عضو در سالن اجلاس معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان برگزار شد.
نشست بعدی هیات امنا بنیاد علمی اکو دو سال دیگر به میزبانی دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام