نسرین علیزاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: سرطان بیماری خطرناک و کشنده محسوب میشود که با راهکاریهایی ارزان میتوان از شر آن خلاص شد.
وی رعایت رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات فراوان را یکی از بهترین انتخابها برای جلوگیری از بروز سرطان دانست و افزود: مطالعات جدید نشان میدهد مصرف خوراکیهای ارگانیک نیز از پیشرفت این بیماری جلوگیری میکند.
وی با بیان اینکه مصرف مواد ارگانیک تأثیر بسزایی بر محافظت از بدن در برابر سرطان هوچکین و سرطان سینه دارد، خاطرنشان کرد: علاوه بر آن ریسک سرطانهای پوست، پروستات و روده را به یک سوم کاهش میدهد.
علیزاده با اشاره به اینکه بسیاری از مواد شیمیایی بعد از ورود به بدن هضم نشده و در بافتهای چربی تجمع پیدا میکنند، اضافه کرد: همین عامل میتواند برای سلامت انسان خطرناک باشد.
وی با اشاره به اینکه مطالعات نشان داده نرخ ابتلاء به سرطان در کشاورزانی که از آفتکشها استفاده میکنند بیش از سایر افراد است و در معرض سرطانهایی چون خون، لنفاوی، پوست، معده و پروستات قرار میگیرند، گفت: کارمندان شاغل در مشاغل مربوط به تولید و استفاده از سموم کشاورزی نیز در معرض این بیماریها قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه معمولاً در گوشتهای تولیدی که به دست مردم میرسد، از هورمون رشد استفاده شده، ادامه داد: براساس یافتهها، هورمون رشد خطر ابتلاء به سرطان پروستات را در مردان ۶۰ درصد افزایش میدهد.
وی در مورد یکی از دلایل ابتلاء به سرطان به استفاده بی رویه از آنتی بیوتیکها اشاره کرد و یادآور شد: در بسیاری از مزارع کشاورزی و دامداریها، دامها را با آنتیبیوتیکها تغذیه میکنند تا از بروز بیماری جلوگیری شود.
وی گفت: استفاده بی رویه از آنتی بیوتیکها خطری بزرگ محسوب میشود چرا که احتمال ابتلاء به بیماریهای خود ایمنی را افزایش داده و سیستم ایمنی را تضعیف میکند که همین موضوع عاملی برای بروز سرطان است.
علیزاده با بیان اینکه استفاده از مواد ارگانیک به دلیل دارا بودن مواد مغذی تأثیر بهتری در سلامت بدن دارد، اظهار کرد: مطالعات نشان داده ویتامین C در خوراکیهای ارگانیک ۲۷ درصد بیشتر از انواع غیر ارگانیک است و منیزیم، آهن و فسفر بیشتری در مواد ارگانیک وجود دارد که این خواص از ابتلاء به سرطان جلوگیری میکند.
وی با اشاره به مراقبتهای بهداشتی برای حفظ سلامتی، مصرف خوراکیهای ارگانیک را یکی از روشهای مؤثر برای پیشگیری از سرطان دانست و گفت: مصرف میوه و سبزیجات نیز از بروز این بیماری خطرناک جلوگیری میکند اما باید در شستشوی میوهها و سبزیجات دقت کافی کرد.
انتهای پیام