اشاره ضمنی تشکیلات خودگردان فلسطین به گزینه انحلال خود

تشکیلات خودگردان فلسطین به صورت تلویحی به دولت اردن اعلام کرد که در صورت تداوم تحریم اقتصادی و مالی آمریکا و اسرائیل علیه تشکیلات خودگردان فلسطین که به دلیل موضع تشکیلات نسبت به کنفرانس اقتصادی بحرین انجام می‌شود، ممکن است تشکیلات مجبور شود تا گام‌های دشواری را بردارد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رأی‌ الیوم، منابع سیاسی اردنی اعلام کردند که مسئولان امان برای نخستین بار ‌اشاره‌های ضمنی را از سوی مسئولان فلسطینی مبنی بر تشدید اقدامات از سوی رام‌ الله دریافت کردند که ممکن است این اقدامات به انحلال تشکیلات خودگردان ختم شود.

پیشتر محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در یکی از نشست‌ها به این گزینه اشاره ضمنی کرده بود.

روز گذشته، صائب عریقات، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف) و مذاکره‌کننده ارشد فلسطین در جریان سفر خود به امان با ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن دیدار و گفت‌وگو کرد. این رایزنی‌ میان اردن و تشکیلات خودگردان اولین رایزنی میان دو طرف بعد از برگزاری کنفرانس اقتصادی منامه بود.

به نظر می‌رسد که عریقات این پیام محمود عباس را به اردن انتقال داد که در صورت تشدید موضع آمریکا و اسرائیل، تشکیلات خودگردان فلسطین گزینه‌های زیادی نخواهد داشت. عریقات اعلام کرده است که نگرانی‌هایی نسبت به تلاش‌ها برای تحریک ملت فلسطین علیه تشکیلات تحت عنوان اعتراضات اقتصادی و معیشتی وجود دارد.

عریقات خطاب به الصفدی گفت: در صورت تداوم وضعیت کنونی پس از تهدیدات جارد کوشنر، مشاور ارشد و داماد دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر مجازات مؤسسات فلسطینی، دیگر تشکیلات خودگردان نمی‌تواند وظایفش را انجام دهد.

کوشنر اخیرا در گفت‌وگویی که به صورت تلفنی با خبرنگاران عرب و اسرائیلی داشت، اذعان کرد: بخش اقتصادی "معامله قرن" شکست خورد.

اخیراً بحرین میزبان کنفرانس به اصطلاح "صلح برای شکوفایی" بود که همان بخش اقتصادی "معامله قرن" محسوب می‌شود. این کنفرانس وعده سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد دلاری در اقتصاد فلسطین و اقتصادهای مصر، اردن و لبنان (کشورهای میزبان آوارگان فلسطینی) را برای حل مناقشه رژیم صهیونیستی و فلسطین مطرح کرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ تیر ۱۳۹۸ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 98041708560
  • خبرنگار : 71588