به گزارش ایسنا، علی آشتاب با اعلام این خبر اظهار کرد: این طرح به منظور انتقال مهارت، تجربه و دانش بین بنگاهها، دانشآموختگان و فراهم کردن زمینه جذب و بهکارگیری فارغالتحصیلان در واحدهای صنعتی، خدماتی و کشاورزی و همچنین ایجاد انگیزه کارآفرینی و کسب و کار در دانشآموختگان دانشگاهی از فارغالتحصیلان توسط دولت به مرحله اجرا در آمده است.
وی با اشاره به میزان اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی در این طرح ، اظهار کرد: با پیگیریهای صورت گرفته در سطح استان، تاکنون 2952 نفر موفق به عقد قرارداد شدند و در بنگاههای اقتصادی مشغول به کار هستند.
آشتاب با بیان اینکه واحدهای اقتصادی استان از این طرح در جذب فارغالتحصیلان دانشگاهی استفاده کنند، عنوان کرد: در این خصوص نیز تاکنون 1153 واحد اقتصادی پذیرنده در طرح کاروری ثبت نام و نسبت به بکارگیری کاروز اقدام کردهاند.
مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان در ادامه افزود: در طرح کارورزی بیمه و حقالزحمه آموزشی کارورزان به عهده وزارت کار است و مشمول قانون کار نیز نمیشوند.
وی خاطرنشان کرد: وزرات تعاون کار و رفاه اجتماعی با هدف افزایش اشتغالپذیری فارغالتحصیلان دانشگاهی از طریق آموزش مهارت در محیط کار تحت عنوان کارورزی «آیین نامه جدید نظام هماهنگ اجرای طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی» را ابلاغ کرد.
انتهای پیام